Širimo poslovanje na Irsku, Maltu, Island i Poljsku

Potpisivanjem novih franšiznih partnerstva smo proširili poslovanje na Irsku, Maltu, Island i Poljsku
Širimo poslovanje na Irsku, Maltu, Island i Poljsku

U samo mjesec dana priveli smo kraju pregovore i na karti svijeta pozicionirali četiri nova franšizna oblika poslovanja.

Novo plasiranom franšiznom obliku poslovanja na Islandu i potpisanoj suradnji s jednom od najstarijih i najperspektivnijih islandskih tvrtki, Icerental 4x4, na čelu s potpisnikom sporazuma Magnúsom Arnarom Kjartanssonom ubrzo se pridružila i suradnja s Fugazi Car Rentals Limitedom, tvrtkom koja je dio međunarodne grupacije Famalco Group na Malti.

Ovaj malteški gigant na čelu s Hermannom Malliaom i Sandrom Malliaom svoju snagu i prednost oblikuje putem različitih industrijskih grana koje su predmet poslovanja uspješne korporacije – od pružanja usluga povezanih s nekretninama za obnovljive izvore energije pa sve do upravljanja imovinom, maloprodajom i rent-a-car industrijom, kao i autoservisom i logistikom. Potpisivanjem suradnje s Fugazi Car Rentalsom, plasirali smo uspješnost poslovanja na čak dvije države, Maltu i Irsku.

Istovremeno, završili smo pregovore i s partnerima iz Poljske čime se našoj obitelji pridružio i Inter Fleet Franchise Sp na čelu s dvojicom partnera, Tomaszom Supanyom i Tomaszom Pulterom. Inter Fleet Franchise Sp, tvrtka u vlasništvu snažnog investicijskog fonda, zahvaljujući dosadašnjem poslovanju izborila je moćnu tržišnu poziciju u domicilnoj Poljskoj, nametnula se u sam vrh lidera, dok se zbog kvalitete Carwiz brenda i jednostavnosti poslovanja odlučila na sinergiju brenda i potpisivanje sporazum.

Uspješna poslovna strategija, pozitivan imidž brenda i interni napori pokazali su se učinkovitom formulom za širenje Carwiz brenda. Moji franšizni menadžeri ali i moj cjelokupni tim su odradili izvrstan posao na koji sam iznimno ponosan jer za nas nove franšize nisu samo broj koji želimo doseći, već pomno isplanirano pozicioniranje i propusnica za jačanje naše pozicije u rent-a-car industriji.“, nadodao je Krešimir Dobrilović, osnivač i direktor Carwiza.


Vladimir Banović, CARWIZ 

Franchise Manager, Vladimir Banović, sudjelovao je u uspješnom plasiranju našeg franšiznog modela poslovanja u četrnaest zemalja. Ujedno, Vladimir postojećim partnerima pruža podršku u procesu poslovanja s ciljem unaprjeđenja kvalitete brenda. Trenutno naši franchise manageri pregovaraju i s tri nova potencijalna klijenta koji će nam omogućiti širenje na nove države svijeta i jačanje tržišne pozicije.   

Sa svojih 4.000 vozila i preko šezdeset poslovnica diljem svijeta, te gotovo sa sto zaposlenika u Hrvatskoj jedan smo od predvodnika trendova u rent-a-car industriji. Unazad godinu dana zahvaljujući provjerenom i uspješnom franšiznom modelu poslovanja plasirali smo partnerstva i suradnje u Grčku, Srbiju, Tursku, Maroko, Albaniju, Latviju, St. Maarten i Bosnu i Hercegovinu, a od ovog mjeseca uspješnost poslovanja mogu iskusiti i partneri iz Irske, Islanda, Malte i Poljske.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »