Janko Popović Volarić naše je novo zaštitno lice

Janko Popović Volarić u novoj glumačkoj ulozi prepoznao prednosti poslovnog najma.
Janko Popović Volarić naše je novo zaštitno lice

Potpisali smo ugovor o suradnji s Jankom Popovićem Volarićem, jednim od najpoznatijih hrvatskih glumaca i članom žirija hrvatskog Supertalenta, čime je Popović Volarić postao zaštitno lice naše poslovne ponude.

Kvaliteta na kojoj temeljimo poslovanje u potpunosti se ističe u trenutcima povezivanja s osobama i tvrtkama s kojima dijelimo iste afinitete – svakog dana biti još bolji nego prethodnog. Kada tome pridodamo jednostavnost, fleksibilnost i učinkovitost, kvalitete naše ponude koje savršeno opisuju naš odnos s Jankom, dobivamo početak jedne ugodne i vjerujem uspješne suradnje“, izjavila je uoči potpisivanja ugovora Barbara Mrkić, direktorica marketinga CARWIZ rent a cara.

Barbara Mrkić, direktorica marketinga CARWIZ rent a cara

Popović Volarić i u privatnom životu odabire naša vozila budući da zbog prirode posla u svakom trenutku uz sebe treba pouzdanog partnera za svoja putovanja.


Osim poslovne ponude, naš poznati glumac se u našoj novoj kampanji za potrebe spota okušao i u vožnji automobila namijenjenih promociji jedinstvene poslovne ponude:

U mnogim sam se glumačkim ulogama našao u ulozi vozača automobila, tako da ovo gotovo više i nije bio glumački potez, već gušt. Posebice zbog toga što sam i osobno Carwizov korisnik. Snimali smo s odličnom, uhodanom ekipom u raznim krajevima Hrvatske kako bismo naglasili jednostavnost, učinkovitost i fleksibilnost poslovanja s Carwizom koju sam i sam iskusio“, rekao je Popović Volarić.  


Naš novi spot namijenjen je promociji vozila za dugoročne najmove koju krasi jednostavnost optimiziranja troškova, fleksibilnost najma vozila i učinkovitost održavanja koja se krije u našoj brizi o vašem vozilu.