Kako zadržati božićni ugođaj kada se putovati ne može, a kretanje je ograničeno?

Otkrivamo vam kako svakodnevne sitnice pretvoriti u velike stvari.
Kako zadržati božićni ugođaj kada se putovati ne može, a kretanje je ograničeno?

Adventska putovanja, kuhano vino, štandovi, ukrasne sitnice, pokoji koncert, klizanje i predblagdanski ugođaj – sve je ono bez čega nismo mogli zamisliti mjesec prosinac…. sve do 2020. godine. Da se ne bi uvijek samo žalili odlučili smo „okrenuti ploču“ i spasiti Božić. Pa krenimo…

URADI SAM…

Sve što vam treba je malo ljepila, pokoja vrpca, tegla, borove iglice i puno puno mašte. Pripremite neodoljive staklenke za božićne kolačiće ili prekrasni vjenčić koji ćete objesiti na vrata stana i potaknuti i druge stanare da se prepuste predblagdanskom ugođaju! Ispecite božićne kolačiće, ukrasite ih jestivim bojama, dajte mašti na volju i probudite dijete u sebi! I dalje vam nedostaje advent? Napravite si omiljeni blagdanski napitak kod kuće – kuhano vino, kuhani gin, topla čokolada ili čaj. Ugodite si jer stvarno ste zaslužili ali nemojte zaboraviti – ako pijete ne sjedajte za volan!

AKO MORATE IĆI NA POSAO…

Ako ste jedni od onih koji nemaju mogućnost rada od kuće pripazite na svoje zdravlje. Prije svega odaberite sigurnost, izbjegavajte javni prijevoz, a na radnom mjestu provjetravajte prostorije, držite razmak i nosite zaštitne maske. Kako u ova čudna vremena ne bismo izgubili božićni duh napravite sami svoju zaštitnu masku s božićnim motivima ili kupite jednu, a vašim uredima neka se ore samo božićne pjesme, dok i pokoji božićni ukras može spasiti cijelu stvar!

UGLEDAJTE SE NA DANCE…

Najsretniji ljudi na svijetu u jednoj od najhladnijih država s jako malo danjeg svijetla zasigurno znaju spasiti stvar! Stvorite si svoj hygge – upalite svijeće, družite se sa svojom obitelji, organizirajte zajedničke aktivnosti – od kuhanja do čišćenja, gledanja filmova, igranja društvenih igri. Povežite se s najmilijima i neka vam ovi blagdani ostanu u najljepšem sjećanju. Želimo vam ugodne blagdane i ako putujete ne zaboravite da vas sigurna i nova vozila štite od neželjenih kontakata, a udaljena su svega jedan klik od vas. Nemojte piti ako vozite, ostanite zdravi, sretni i sigurni uz Carwiz.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »