Dioklecijanova palača, palme i kava - neprocjenjivo

Dioklecijanova palača, palme i kava - neprocjenjivo

Dioklecijanova palača, palme i kava - neprocjenjivo

Dioklecijanova palača, palme i kava - neprocjenjivo

Kreirajte rezervaciju

Vraćanje u drugoj poslovnici
Pregled ili izmjena rezervacije

Rent a car Split - najam vozila u Splitu

Dobrodošli u CARWIZ rent a car Split!

GDJE SE NALAZI CARWIZ U SPLITU?

Carwiz-ova rent a car poslovnica se smjestila u samom centru grada Splita na adresi Put Trstenika 19 u zgradi hotela Radisson. Nalazimo se svega 30 minuta hoda od Splitske trajektne luke i Dioklecijanove palače. Najam i preuzimanje vozila moguć je svaki dan, od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati, subotom od 8 do 14 sati te nedjeljom i blagdanom od 8 do 12 sati.

U blizini poslovnice Split centar se u splitskoj zračnoj luci se nalazi i poslovnica Split zračna luka gdje također možete unajmiti vozilo.

Što raditi u Splitu?

Split, drugi hrvatski grad po veličini, smješten je na obali srednje Dalmacije, a nešto posebno u njemu tjera vas da mu se uvijek iznova vraćate. 

Ako niste sjeli u jedan od kafića na Rivi, obavezno sa sunčanim naočalama na licu, niste doživjeli pravi duh ovog grada. Ovdje se možete potpuno opustiti promatrajući prolaznike s pozadinom od palmi i mora okupanog suncem, kojim lagano plove trajekti.

Nakon obavezne kave, prođite Marmontovom ulicom, u kojoj je savršen spoj povijesti i modernog: povijesna biblioteka i čitaonica za frankofile, danas Alliance Francaise, prvo splitsko kino Karaman, jedinstvena ribarnica bez muha zbog mirisa sumpora iz obližnjih toplica, secesijske zgrade Duplančić i Tončić, mletački bastion, Hrvatsko narodno kazalište te crkva Gospe od Zdravlja. Suvremenu notu daju izložbeni prostori, mnoštvo prilika za shopping te fontana Pirja.

Odvojite dovoljno vremena za lutanje Dioklecijanovom palačom, najvećom i najbolje sačuvanom kasnoantičkom palačom na svijetu. Njeni podrumi, uličice i trgovi kriju mnoge zanimljivosti, obavezno potražite usku uličicu zvanu “Pust’ me proć’”, a pravi presjek povijesti možete doživjeti na Peristilu: od granitnih stupova iz Luksora, preko gotičke palače, renesansnog kata odmah iznad, do baroknih balkončića i romaničkog kampanela. Palača je osobito živopisna, a u njoj se zgodni kafići i hotelčići nekim čudom savršeno uklapaju u povijesnu priču.

Uđite u katedralu Sv. Duje, jednu od najmanjih i najstarijih katedrala na svijetu, a potom prođite kroz Zlatna vrata do statue Grgura Ninskog, uhvatite ga za palac i poželite nešto.

Split i otoci prekoputa ipak najbolje izgledaju s nekoliko vidikovaca Marjana, park šume na čiji vrh možete odšetati, otkrivajući bujnu vegetaciju, crkvice i zoološki vrt. Marjan zovu plućima Splita, a sigurni smo da ćete, nakon što udahnete svježi zrak na vrhu, dobiti novu inspiraciju za istraživanje ovog čarobnog grada.

KOJA VOZILA SU DOSTUPNA ZA NAJAM?

Klikom na našu flotu vozila u svakom trenutku možete vidjeti koja su vozila dostupna ili nazvati direktno u poslovnicu i provjeriti, broj poslovnice u Splitu je: +385 21 229 115.

ZAŠTO ODABRATI CARWIZ RENT A CAR?

Jednostavno je, sigurnost, brzina, povjerenje, isplativost! Potpuno ste sigurni u jedinstveno iskustvo, srdačnu dobrodošlicu i izvrsnu uslugu. Mi smo vrhunski tim profesionalaca i mladih suradnika prepunih kreativnih ideja. Vodi nas istinska strast za rastom i želja da pružamo najvišu kvalitetu rent a car usluga u regiji. Pristupačni smo, pouzdani, inovativni i poletni! Nije važno jeste li fizička ili pravna osoba, naše usluge prilagođene su vama. Profesionalnost i prijateljski odnos naši su najveći prioriteti. Mi radimo ono što najbolje znamo i s vama stvaramo najbolja iskustva najma vozila. Ako imate dodatnih pitanja pogledajte naše odgovore na najčešća pitanja ili nas kontaktirajte na broj +385 1 4094 444.

U svakoj našoj poslovnici možete unajmiti i vozila za dugoročni najam, ali vas molimo da se prije dolaska raspitate o raspoloživosti i zatražite ponudu na mail: [email protected].

Do našeg susreta uživajte u prekrasnoj razglednici iz Splita!

carwiz_split

Izvor fotografije: Freepik.

Pronađite poslovnicu

Kontaktirajte nas


Našu korisničku službu moguće je kontaktirati za vrijeme radnog vremena, radnim danom od 8 do 16 sati.