CARWIZ Hrvatska i Prodajni mindset udružuju snage

Već uigrana ekipa iz Prodajnog mindseta i CARWIZ Hrvatska udružuju snage.
CARWIZ Hrvatska i Prodajni mindset udružuju snage

Prodajni mindset, ili prodajna orijentacija, ključan je element uspješne karijere u prodaji. To je stav, mentalni sklop i set vještina koji odvajaju izuzetne prodavače od prosječnih. cool

U Hrvatskoj, već uigrana ekipa Prodajnog mindseta, Vedran Sorić i Saša Tenodi, vrhunski predavači i prodavači, u sklopu projekta Prodajni mindset već niz godina uspješno provode niz edukacija sa zanimljivim gostima i sugovornicima. Udružili smo snage, i pozivamo vas da nam se pridružite na najtaženijoj konferenciji na prostorima:

The Wolf Strikes Again 
17.11.2023.

U Zagreb zaista stiže pravi vuk s Wall Streeta!

Danas jedan od najpopularnijih svjetskih motivacijskih govornika, a nekada broker i vuk s Wall Streeta, Jordan Belfort, po čijim je memoarima nastala i holivudska ekranizacija s čak pet nominacija za Oscara, glavna je zvijezda međunarodne konferencije. Jordan će s nama podijeliti ono u čemu je najbolji - kako postati, prodavati i razmišljati kao vrhunski prodavač. 
Načuli smo da je ulaznica još malo, pa požurite.
Program konferencije možete pronaći na prodajnimindset.hr, a ulaznice na entrio.hr.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »