Predstavljamo vam Teslu Y

Stigla nam je Tesla Y, iskoristite priliku i unajmite ju! :)
Predstavljamo vam Teslu Y

Kako smo već ranije najavili, uz mnogobrojne modele hibrida, u CARWIZ flotu je stigao i električni model auta koji se dosta traži na našim podučjima, popularna Tesla. I mi želimo doprinijeti očuvanju okoliša i započeti nove trendove koji polako pristižu i na naše prometnice.

Tesla Model Y je električni automobil koji je proizvela američka kompanija Tesla, Inc. Model Y je crossover SUV, što znači da kombinira karakteristike SUV-a i limuzine, što mu omogućava da bude visok i prostran, ali i lagan za vožnju.

Reakcije korisnika vrlo su pozitivne prije svega jer se radi o prostranijem automobilu, a potražnja za SUV modelima je u porastu. 

Izdvajamo nekoliko ključnih karakteristika Tesla Modela Y:

  • Električni pogon: Tesla Model Y koristi električni pogonski sustav s baterijom kapaciteta do 75 kWh. Automobil ima doseg od 530 kilometara s jednim punjenjem i snagom od 384 konja.
  • Pogon na sve kotače: Model Y dolazi s pogonom na sve kotače (AWD), što znači da ima dva elektromotora koja pokreću prednje i stražnje kotače. To omogućuje bolje upravljanje i stabilnost na cesti.
  • Poboljšani autopilot: Automatska vožnja od ulaska na autocestu do silaska s nje, uključujući automatske promjene vozne trake, regulacija brzine u skladu s uvjetima u prometu s potpunim zaustavljanjem i ponovnim pokretanjem, automatsko upravljanje i pretjecanje sporih automobila u vašoj voznoj traci. Da, da budućnost je svakako stigla.
  • Prostranost: Ovaj električni automobil ima kapacitet za pet putnika i stražnja sjedala koja se mogu sklopiti za dodatni teretni prostor.
  • Parkiranje: Jednostavno parkirajte i bočno i okomito jednim dodirom gumba na središnjem zaslonu. Model Y neprekidno nadzire prostor oko vas i upozorit će vas kad se oslobodi neko parkirno mjesto. 
  • Sigurnost: Model Y dobiva visoke ocjene u testovima sigurnosti i ima brojne značajke poput automatskog kočenja u nuždi, sustava upozorenja na bočni promet, prepoznavanja pješaka i biciklista te sustava upozorenja na napuštanje trake.
  • Smart Summon - Ako to zatražite putem aplikacije Tesla, vaš parkirani automobil sam će vas potražiti na parkiralištu i čak se i parkirati ili isparkirati na skučenim prostorima. Smart Summon uspješno se snalazi u složenim situacijama na parkiralištu pridržavajući se iscrtanih linija i znakova obaveznog zaustavljanja, izbjegavajući pješake i prepreke poput prometnih čunjeva, kontejnera i kolica za kupovinu.

Ukratko, Tesla Model Y kombinira performanse, prostranost, tehnologiju i sigurnost u električnom crossover SUV-u koji privlači sve više kupaca diljem svijeta. Ne preostaje Vam ništa drugo, nego unajmiti Teslu i saznati iz prve ruke! 

Želite rezervirati Teslu Y? Pišite na: [email protected].

#tesla #teslay #električniauti

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »