CARWIZ Rent a Car Hrvatska - Partner CRO Race 2023!

Tvrtka ABmobil rent nositelj franšize CARWIZ Hrvatska s ponosom najavljuje svoje sponzorstvo utrke CRO Race 2023., najprestižnije biciklističke utrke u Hrvatskoj.
CARWIZ Rent a Car Hrvatska - Partner CRO Race 2023!

CRO Race, koji će se održati od 26.09 do 01.10, okuplja vrhunske bicikliste iz cijelog svijeta koji će istražiti spektakularne hrvatske krajolike na ruti dužoj od 1000 kilometara promovirajući ljepotu njezine različitosti i bogatstvo kulturne baštine.

Kao jedna od vodećih tvrtki za najam vozila u Hrvatskoj, Carwiz Rent a Car Hrvatska podržava ovu inicijativu kao partner koji dijeli vrijednosti održivosti i promicanja aktivnog načina života. Carwiz nudi širok spektar vozila koja omogućavaju biciklistima, ali i svim rekreativcima slobodu istraživanja prekrasnih lokacija. Upravo će vozila iz CARWIZ flote ove godine čuvati leđa najboljim biciklistima svijeta.

Borko Ribić, CEO ABmobil rent/CARWIZ Hrvatska

"Carwiz Rent a Car Hrvatska iznimno je ponosan na svoje sponzorstvo CRO Race utrke. Ova utrka promovira sportsku izvrsnost, mobilnost i aktivan način života, kojim biciklisti istražuju prirodne ljepote Hrvatske na ekološki prihvatljiv način, što savršeno odražava i naše vrijednosti održivosti i brige za okoliš koju pokazujemo uvođenjem hibridnih i električnih automobila u našu flotu. Pored toga, pripremamo nove proizvode i inovacije vezane uz optimizaciju voznih parkova i dodatnu digitalizaciju procesa kako bismo unaprijedili korisničko iskustvo i istovremeno čuvali okoliš."

izjavio je Borko Ribić, CEO Abmobil rent/CARWIZ Hrvatska.

Cro Race i Carwiz Rent a Car Hrvatska zajedno promoviraju zdrav način života i podržavaju biciklizam kao sport i način očuvanja zdravlja. Pozivamo sve da nam se pridruže na putovanju prema boljoj i zdravijoj budućnosti.

U sklopu ovog partnerstva, Carwiz Rent a Car Hrvatska će pružiti posebne pogodnosti i popuste sudionicima i gledateljima CRO Racea, omogućujući im bezbrižno istraživanje Hrvatske uz sigurne suputnike - CARWIZ vozila.

Za dodatne informacije o utrci i etapama, posjetite službenu web stranicu Cro Race-a 2023., a za najam vozila sve možete odraditi na našoj stranici. 

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »