Recenzija Tesla Y modela

Isprobali smo Teslu Y, i odlučili vam napisati dojmove i iskustvo iz prve ruke. Recenzija Tesle Y mogla bi imati i nekoliko stranica, jer automobil zaista nudi mnogo toga, i jednostavno imate želju sve isprobati. Priznajemo, i nas je povukao adrenalin i osjećaj kao kad dijete dobije novu igračku.
Recenzija Tesla Y modela

Isprobali smo Teslu Y, i odlučili vam napisati dojmove i iskustvo iz prve ruke. Recenzija Tesle Y mogla bi imati i nekoliko stranica, jer automobil zaista nudi mnogo toga, i jednostavno imate želju sve isprobati. Priznajemo, i nas je povukao adrenalin i osjećaj kao kad dijete dobije novu igračku. Koliko traje baterija, kakav je osjećaj, koliko dugo se puni... Odgovore na ova pitanja i dojmove pročitajte u nastavku teksta.

Performanse su impresivne!

Električni pogon Modela Y pruža nevjerojatno brzu i tihu vožnju. Od nule do 100 km/h ubrzava nevjerojatnom brzinom, automobil je stabilan i okretan na cesti. Plijeni i poglede. wink Već prvi dojmovi kad sjednete i krenete su teško usporedivi s drugim automobilima, osjećaj je zaista futuristički.

Jednostavno - performanse su bez premca.

Minimalistički dizajn odlična je promjena.

Iako smo inače navikli na mnoštvo gumbića, Tesla Y ima samo gumba 2 na volanu, dok je sve ostalo na zaslonu na dodir. Iako je u početku neobično, brzo se naviknete na minimalizam koji zapravo djeluje vrlo opuštajuće. 

Sigurnosni sustavi voze Vas direktno u budućnost.

Tesla Y ima također nevjerojatne sustave sigurnosti. Od autopilota koji ima opciju automatskog kočenja u nuždi, kontrolu brzine prilagođena prometu, očuvanje traka i automatsko mijenjanje traka. Ima mnoštvo senzora koji detektiraju svakog pješaka i najmanji znak na cesti te vozila ili objekte u mrtvom kutu. Ovo znatno olakšava snalaženje u vožnji i zaista daje dodatni osjećaj sigurnosti.

Trajanje i punjenje baterije ovisi o brzini vožnje i vrsti punjača.

Long Range Model Y ima procijenjeni domet: oko 330 milja (531 km), no stvarna potrošnja ovisi o uvjetima i brzini vožnje. Naš je put bio duži: Zagreb - Split, a putem smo imali jedno stajanje za punjenje. Model Y na brzom punjaču se značajno dopuni za 30-60 minuta. Jednostavno stanku iskoristite za pozive, mailove ili ručak. 

Zabavi nikad kraja.

Dok se puni možete gledati Netflix ili igrati igrice. Tesly Y doslovno i pjeva i pleše, a veliki ekran od 15 inča pregledan je i intuitivan. Jednostavno ćete se pola sata kasnije uloviti da još uvijek tipkate i istražujete.

Zaključno, vrijedi probati! sealed

Svi već jako dobro znamo da su električni auti budućnost, a upravo je Teslin Roadster popularizirao električne automobile. Roadster je sportski automobil s potpuno električnim pogonom, predstavljen je 2008. godine. Ovaj automobil temeljen je na platformi Lotus Elise i bio je prvi serijski proizvedeni električni automobil tvrtke Tesla. Svojim inovativnim dizajnom, impresivnim dosegom i performansama, Tesla Roadster označio je važan korak u popularizaciji električnih vozila. Model Y naravno puno je napredniji i prava ulaznica u budućnost. Zašto čekati, kad već možete biti ispred drugih?

Za više informacija i ponudu/cijenu dugoročnog najma kontaktirajte našu prodaju:

✉️ [email protected]

Tel: +385 1 409 4451

Započnimo zajedno CARWIZ čaroliju! laughing

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »