Nogometni kamp Dinamo powered by CARWIZ

Nogometni kamp Dinamo powered by CARWIZ: Učenje, razvoj i strast prema nogometu!
Nogometni kamp Dinamo powered by CARWIZ

Ovu godinu završavamo kako priliči - još jednim sponzorstvom i podrškom, ali ovaj put smo uz najmlađe!

Na igralištima Gornje i Donje Lomnice održat će se nogometni kamp GNK Dinamo Zagreb za djevojčice i dječake rođene od 2008. do 2017. godine.

Ove godine CARWIZ Hrvatska sudjeluje kao jedan od sponzora, a jako nas veseli podržati najmlađe - jer na njima svijet ostaje. Nogomet kao najvažnija sporedna stvar na svijetu zapravo velikim dijelom ima msiju kao i CARWIZ - stvaranje iskustva. Iskustva koje se pamti! 

Nogomet nije samo igra; to je putovanje isprepleteno strašću, učenjem i nezaboravnim iskustvima. Kroz svaki dodir lopte, svaki trenutak na terenu, nogomet stvara nevjerojatne prilike za rast i razvoj, a upravo to pruža i nogometni kamp Dinamo. 

Kamp će se održati 15., 16. i 17. prosinca, nudi četiri treninga s profesionalnim trenerima iz Dinamove nogometne akademije. Svaki polaznik dobit će majicu za trening i diplomu, a male nogometaše posjetiti će i gost iznenađenja.

Najboli polaznici kampa dobivaju tjedan dana probnih treninga u Dinamu.

Dragi naši mali nogometaši - sretno svima, i ne zaboravite prije svega - uživati! laughing

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »