Dioklecijanova palača, palme i kava - neprocjenjivo

Dioklecijanova palača, palme i kava - neprocjenjivo

Dioklecijanova palača, palme i kava - neprocjenjivo

Dioklecijanova palača, palme i kava - neprocjenjivo

Kreirajte rezervaciju

Vraćanje u drugoj poslovnici
Pregled ili izmjena rezervacije

Rent a car Split zračna luka - povoljan najam

Dobrodošli u CARWIZ rent a car Splitu! Gdje se nalazi CARWIZ u Splitu u zračnoj luci?

Carwiz-ova rent a car poslovnica nalazi se na adresi: Cesta Doktora Franje Tuđmana 1270, 21217 Kaštel Štafilić. Nalazimo se u sklopu zračne luke, na dohvat ruke. laughing

Najam i preuzimanje vozila moguće je svaki dan, od ponedjeljka do nedjelje  od 7.00 do 21.00 sat.

Što raditi u Splitu?

Split, drugi hrvatski grad po veličini, smješten je na obali srednje Dalmacije, a nešto posebno u njemu tjera vas da mu se uvijek iznova vraćate. 

Ako niste sjeli u jedan od kafića na Rivi, obavezno sa sunčanim naočalama na licu, niste doživjeli pravi duh ovog grada. Ovdje se možete potpuno opustiti promatrajući prolaznike s pozadinom od palmi i mora okupanog suncem, kojim lagano plove trajekti, ali i veliki svjetski kruzeri.

Nakon obavezne kave, prođite Marmontovom ulicom, u kojoj je savršen spoj povijesti i modernog: povijesna biblioteka i čitaonica za frankofile, danas Alliance Francaise, prvo splitsko kino Karaman, jedinstvena ribarnica bez muha zbog mirisa sumpora iz obližnjih toplica, secesijske zgrade Duplančić i Tončić, mletački bastion, Hrvatsko narodno kazalište te crkva Gospe od Zdravlja. Suvremenu notu daju izložbeni prostori, mnoštvo prilika za shopping te fontana Pirja.

Odvojite dovoljno vremena za lutanje Dioklecijanovom palačom, najvećom i najbolje sačuvanom kasnoantičkom palačom na svijetu. Njeni podrumi, uličice i trgovi kriju mnoge zanimljivosti, obavezno potražite usku uličicu zvanu “Pust’ me proć’”, a pravi presjek povijesti možete doživjeti na Peristilu: od granitnih stupova iz Luksora, preko gotičke palače, renesansnog kata odmah iznad, do baroknih balkončića i romaničkog kampanela. Palača je osobito živopisna, a u njoj se zgodni kafići i hotelčići nekim čudom savršeno uklapaju u povijesnu priču.

Uđite u katedralu Sv. Duje, jednu od najmanjih i najstarijih katedrala na svijetu, a potom prođite kroz Zlatna vrata do statue Grgura Ninskog, uhvatite ga za palac i poželite nešto.

Split i otoci prekoputa ipak najbolje izgledaju s nekoliko vidikovaca Marjana, park šume na čiji vrh možete odšetati, otkrivajući bujnu vegetaciju, crkvice i zoološki vrt. Marjan zovu plućima Splita, a sigurni smo da ćete, nakon što udahnete svježi zrak na vrhu, dobiti novu inspiraciju za istraživanje ovog čarobnog grada.

Bezbrižno se uputite do svih prirodnih ljepota uz najboljeg mogućeg suputnika - sigurna CARWIZ vozila. 

KOJA VOZILA SU DOSTUPNA ZA NAJAM?

Klikom na našu flotu vozila u svakom trenutku možete vidjeti koja su vozila dostupna i odmah vidjeti i cijenu najma. Od malih gradskih, luksuznijih, SUV-ova, pa sve do kombija - Vi birate Vaš idealan spoj!ZAŠTO ODABRATI CARWIZ RENT A CAR?

Jednostavno je, sigurnost, brzina, povjerenje, isplativost! Potpuno ste sigurni u jedinstveno iskustvo, srdačnu dobrodošlicu i izvrsnu uslugu. Mi smo vrhunski tim profesionalaca i mladih suradnika prepunih kreativnih ideja. Vodi nas istinska strast za rastom i želja da pružamo najvišu kvalitetu rent a car usluga u regiji. Pristupačni smo, pouzdani, inovativni i poletni! Nije važno jeste li fizička ili pravna osoba, naše usluge prilagođene su vama. Profesionalnost i prijateljski odnos naši su najveći prioriteti. Mi radimo ono što najbolje znamo i s vama stvaramo najbolja iskustva najma vozila. Ako imate dodatnih pitanja pogledajte naše odgovore na najčešća pitanja ili nas kontaktirajte na broj +385 1 4094 444.

U svakoj našoj poslovnici možete unajmiti i vozila za dugoročni najam, ali vas molimo da se prije dolaska raspitate o raspoloživosti i zatražite ponudu na mail: [email protected].

Do našeg susreta uživajte u prekrasnoj razglednici iz našeg prekrasnog Splita:

Photo by Peter Safranka

Pronađite poslovnicu

Kontaktirajte nas


Našu korisničku službu moguće je kontaktirati za vrijeme radnog vremena, radnim danom od 8 do 16 sati.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »