Volim grad koji teče

Volim grad koji teče

Volim grad koji teče

Volim grad koji teče

Kreirajte rezervaciju

Vraćanje u drugoj poslovnici
Pregled ili izmjena rezervacije

Rent a car Rijeka - najam vozila u Rijeci

Dobrodošli u CARWIZ rent a car Rijeka! Gdje se nalazi CARWIZ u Rijeci?

Carwiz-ova rent a car poslovnica nalazi se na adresi: Prolaz Marije Krucifikse Kozulić 1, 51000 Rijeka. 

Najam i preuzimanje vozila moguće je svaki dan, od ponedjeljka do petka od 8.00 do 20.00 sati, subotom od 8.00 do 14.00 sati, a nedjeljom od 8.00 do 12.00 sati.

Što raditi u Rijeci?

Fraza “Volim grad koji teče” posljednjih godina može se vidjeti na gotovo svakom koraku, a nemali je broj Riječana taj natpis odlučio staviti i na svoje automobile. No, kako je došlo do te popularne fraze? Prvi je slogan u svojem govoru spomenuo gradonačelnik Vojko Obersnel i od tada je postala omiljena fraza svima.

Grad Rijeka je sveučilišni grad, najvažnija hrvatska luka, treći grad po veličini u Republici Hrvatskoj te središte Primorsko Goranske Županije.

Jedna od najpoznatijih ulica u Rijeci je Korzo koji je već od ranog 19. stoljeća postao najpoznatije mjesto grada i središte gradskog života. Do kraja 18. stoljeća na tom se mjestu nalazila šljunčana morska obala, brodogradilište i gradska loža. Zgrade i palače različitih stilova počele su nicati nedugo nakon zatrpavanja obrambenog jarka i rušenja gradskih zidina. 

Još jedan zanimljivi toranj u Rijeci je zvonik Crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije, tzv. Kosi toranj. Podignut je u 14. stoljeću i tijekom vremena se uslijed slijeganja tla nagnuo što je vidljivo golim okom. U blizini katedrale nalaze se legendarna Stara vrata ili Rimski luk. Nekada se pretpostavljalo da su to ostaci rimskog slavoluka, no to je zapravo glavni ulaz u središte kasnoantičkog zapovjedništva rimske Tarsatike.

Jedna od najljepših palača u gradu, izgrađena po uzoru na slične građevine bečkog Ringa, je palača Modello.

Na brdu Trsat iznad Rijeke nalazi se izuzetna građevina iz srednjeg vijeka – Trsatska gradina.  Srednjovjekovna fortifikacija jedna je od najstarijih u Hrvatskom primorju i s nje se pruža veličanstven pogled na Rijeku i okolicu. U sklopu gradine je uređen i lijepi caffe bar i prodavaonica suvenira. U ljetnim mjesecima ovdje se održavaju izložbe i koncerti na otvorenom.

Nikako nemojte propustiti posjet ovom veličanstvenom gradu! 

KOJA VOZILA SU DOSTUPNA ZA NAJAM?

Klikom na našu flotu vozila u svakom trenutku možete vidjeti koja su vozila dostupna i odmah vidjeti i cijenu najma. Od malih gradskih, luksuznijih, SUV-ova, pa sve do kombija - Vi birate Vaš idealan spoj!

ZAŠTO ODABRATI CARWIZ RENT A CAR?

Jednostavno je, sigurnost, brzina, povjerenje, isplativost! Potpuno ste sigurni u jedinstveno iskustvo, srdačnu dobrodošlicu i izvrsnu uslugu. Mi smo vrhunski tim profesionalaca i mladih suradnika prepunih kreativnih ideja. Vodi nas istinska strast za rastom i želja da pružamo najvišu kvalitetu rent a car usluga u regiji. Pristupačni smo, pouzdani, inovativni i poletni! Nije važno jeste li fizička ili pravna osoba, naše usluge prilagođene su vama. Profesionalnost i prijateljski odnos naši su najveći prioriteti. Mi radimo ono što najbolje znamo i s vama stvaramo najbolja iskustva najma vozila. Ako imate dodatnih pitanja pogledajte naše odgovore na najčešća pitanja ili nas kontaktirajte na broj +385 1 4094 444.

U svakoj našoj poslovnici možete unajmiti i vozila za dugoročni najam, ali vas molimo da se prije dolaska raspitate o raspoloživosti i zatražite ponudu na mail: [email protected].

Do našeg susreta uživajte u prekrasnoj razglednici iz naše Rijeke. laughing

Photo by Ozren Cuculic on Unsplash

Pronađite poslovnicu

Kontaktirajte nas


Našu korisničku službu moguće je kontaktirati za vrijeme radnog vremena, radnim danom od 8 do 16 sati.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »