Carwiz Hrvatska sponzor je Ultra Europe 2024

S ponosom objavljujemo da je Carwiz rent a car postao službeni sponzor Ultra Europe 2024, jednog od najprestižnijih glazbenih festivala na svijetu. Ova suradnja donosi dodatnu dimenziju iskustva za sve posjetitelje festivala, obogaćujući ukupni doživljaj događaja.
Carwiz Hrvatska sponzor je Ultra Europe 2024

S ponosom objavljujemo da je Carwiz Hrvatska dodao sponzorstvo Ultra Europe 2024, jednog od najprestižnijih glazbenih festivala na svijetu. Ova suradnja donosi dodatnu dimenziju iskustva za sve posjetitelje festivala, obogaćujući ukupni doživljaj događaja.

Ultra Europe, koji se održava u Splitu, privlači tisuće ljubitelja elektronske glazbe iz cijelog svijeta. Kao jedan od vodećih festivala elektronske glazbe, Ultra Europe je poznat po svojoj impresivnoj produkciji, svjetski poznatim izvođačima i nezaboravnoj atmosferi. Publika može očekivati spektakularne nastupe nekih od najvećih imena u industriji, inovativne scenske efekte i neprestano pulsirajuću energiju koja traje danima. Svaki trenutak na Ultra Europe je pažljivo osmišljen kako bi pružio maksimalno iskustvo svim posjetiteljima.

Ovaj potez dodatno učvršćuje poziciju Carwiz Hrvatsku kao vodeću tvrtke u industriji najma vozila, poznati smo po svojoj pouzdanosti i izvanrednoj korisničkoj usluzi. Kao sponzori Ultra Europe 2024, također ćemo ponuditi posebne promotivne ponude i popuste za sve posjetitelje festivala, čineći njihovo iskustvo još nezaboravnijim. Da bi dobili kod, provjerite Newsletter organizatora, odnosno pratite mail sandučić i mail koji šalje Ultra. cool

Vidimo se u Splitu na nezaboravnom glazbenom spektaklu!

#ultraeurope2024 #ultrasplit #rentacarsplit #carrentalultra #partypeople