PREDSTAVLJAMO THE VLOGFEST

Vlogfest, originalno i najuzbudljivije svjetsko natjecanje u vloganju, i ove se godine vratilo u Hrvatsku! Vlogfest okuplja ključne influencere na društvenim mrežama iz cijelog svijeta kako bi iz prve ruke doživjeli najbolje što turističke destinacije mogu ponuditi.
PREDSTAVLJAMO THE VLOGFEST

CARWIZ na Vlogfestu!

Vlogfest, originalno i najuzbudljivije svjetsko natjecanje u vloganju, i ove se godine vratilo u Hrvatsku! Vlogfest okuplja ključne influencere na društvenim mrežama iz cijelog svijeta kako bi iz prve ruke doživjeli najbolje što turističke destinacije mogu ponuditi. Cilj je okupiti najpopularnije influencere u putovanjima na društvenim mrežama kako bismo ih međusobno suprotstavili kako bi dobili najviše glasova od svojih pratitelja diljem svijeta za njihov vlog/video s putovanja o njihovom iskustvu na odabranoj destinaciji, a ovaj put na redu je naša Hrvatska!

Influenceri trebaju napraviti video u trajanju od 2-5 minuta, za najbolji ćete moći glasati i vi, a pobjednik osvaja 15.000€! Pobjednika će naravno odabrati publika, odnosno pratitelji ovog natjecanja i naših influencera.

Svjetski poznate vlogere vjerno prati... Tko drugi nego CARWIZ flota! Sretno svima! 

Pratite dok ovi talentirani kreatori istražuju bogatu hrvatsku kulturu, krajolik koji oduzima dah i živahne gradove. Radoznali smo vidjeti jedinstvene priče odvijaju kroz njihove objektive. Neka najbolji vloger pobijedi!

Detalje potražite na web stranici organizatora.

Sretno svima!

#thevlogfest #influencermarketing #carwizhrvatska #rentacar #driveandexperiencecroatia