Život u ritmu<br>metropole

Život u ritmu
metropole

Život u ritmu metropole

Život u ritmu metropole

Život u ritmu metropole

Život u ritmu metropole

Kreirajte rezervaciju

Vraćanje u drugoj poslovnici
Pregled ili izmjena rezervacije

Rent a car Zagreb - najam vozila u centru Zagreba

Dobrodošli u CARWIZ rent a car u Zagrebu! Gdje se nalazi CARWIZ u Zagrebu u centru?

Carwiz-ova rent a car poslovnica nalazi se na adresi: Savska cesta 106, 10000 Zagreb. U neposrednoj blizini poslovnice je zgrada Vjesnika i Učiteljski fakultet.

Najam i preuzimanje vozila moguć je svaki dan, od ponedjeljka do petka od 8.00 do 20.00 sati, subotom od 8.00 do 18.00 sati, a nedjeljom od 8.00 do 12.00 sati.

Što raditi u Zagrebu?

Zagreb, kao glavni grad Hrvatske, sve je popularnija turistička destinacija, što nije neobično kad pogledamo koliko vas zanimljivosti ovdje očekuje - od prekrasne austro-ugarske arhitekture iz 18. i 19. stoljeća i one modernije, bezbroj izvrsnih street food restorana, zanimljivih kafića i klubova, pa do mnoštva događanja, parkova, kazališta i muzeja, do kojih možete doći u svega 10 minuta od naše poslovnice ako se zaputite u centar grada. Vrlo lako ćete se izgubiti u ljepotama Zagreba i lutati satima, nemojte reći da  vas nismo upozorili! 

Osim klasičnog razgleda grada i njegove povijesti, obavezno posjetite jedinstveni Muzej Iluzija u Ilici koji se proširio i globalno - ovo je idealno mjesto za napraviti originalne fotografije i uspomene. Posve drugačiji, ali jednako zanimljiv je Muzej prekinutih veza posvećen neuspješnim ljubavima, s izloženim predmetima koje su ondje ostavili bivši partneri. 

Ako volite misterije i igru, odigrajte barem jednu od nekoliko ponuđenih soba za bijeg (Escape Room), iz kojih za sat vremena sa svojim timom uz pomoć raznih tragova trebate pronaći izlaz.Odlična zabava za cijelu ekipu i obitelj i kušnja koliko možete raditi timski. 

Ni ljubitelji prirode neće ostati kratkih rukava, uz mnoštvo parkova, od kojih je Maksimir izabran za jedan od najljepših u Europi, jezera Bundek i Jarun, ili Botaničkog vrta, možete i prošetati nasipom uz Savu ili se kroz opojnu šumu popeti na Sljeme, gdje ćete moći uživati u panoramskom pogledu na cijeli Zagreb, pun života. Nije na odmet da pročitate i naše savjete za vožnju u Hrvatskoj. 

KOJA VOZILA SU DOSTUPNA ZA NAJAM?

Klikom na našu flotu vozila u svakom trenutku možete vidjeti koja su vozila dostupna i odmah vidjeti i cijenu najma. Od malih gradskih, luksuznijih, SUV-ova, pa sve do kombija - Vi birate Vaš idealan spoj!

ZAŠTO ODABRATI CARWIZ RENT A CAR?

Jednostavno je, sigurnost, brzina, povjerenje, isplativost! Potpuno ste sigurni u jedinstveno iskustvo, srdačnu dobrodošlicu i izvrsnu uslugu. Mi smo vrhunski tim profesionalaca i mladih suradnika prepunih kreativnih ideja. Vodi nas istinska strast za rastom i želja da pružamo najvišu kvalitetu rent a car usluga u regiji. Pristupačni smo, pouzdani, inovativni i poletni! Nije važno jeste li fizička ili pravna osoba, naše usluge prilagođene su vama. Profesionalnost i prijateljski odnos naši su najveći prioriteti. Mi radimo ono što najbolje znamo i s vama stvaramo najbolja iskustva najma vozila. Ako imate dodatnih pitanja pogledajte naše odgovore na najčešća pitanja ili nas kontaktirajte na broj +385 1 4094 444.

U svakoj našoj poslovnici možete unajmiti i vozila za dugoročni najam, ali vas molimo da se prije dolaska raspitate o raspoloživosti i zatražite ponudu na mail: [email protected].

Do našeg susreta Vam ostavljamo jednu razglednicu s našeg Trga Bana Josipa Jelačića. laughing

Izvor fotografije: Freepik.

Pronađite poslovnicu

Kontaktirajte nas


Našu korisničku službu moguće je kontaktirati za vrijeme radnog vremena, radnim danom od 8 do 16 sati.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »