Ponosni smo partner i službeno vozilo Zimske škole ELSA Zagreb

ELSA Zagreb u sklopu Zimske škole prava od 8. do 15. prosinca u Zagrebu ugošćuje studente iz preko deset europskih zemalja.
CARWIZ rent a car - Ponosni smo partner i službeno vozilo Zimske škole ELSA Zagreb

Od 8. do 15. prosinca Zagreb će ugostiti studente prava i članove ELSA organizacije iz preko deset europskih zemalja koji će uz predavanja sudjelovati i u konstruktivnim raspravama na temu Law and Business, dok ih u samoj organizaciji podupire i Carwiz, službeno vozilo ELSA-e Zagreb.

Tako smo i ove godine ponosni partner i službeno vozilo Zimske škole ELSA-e Zagreb na kojoj će prisustvovati članovi međunarodne mreže ELSA-e koja danas broji podružnice u 43 europske države. Na predviđenu temu Zimske škole, Law and Business, u Zagrebu će ovog prosinca razmjenjivati iskustva, znanja i raspravljati članovi ELSA-e, kao i studenti iz Gruzije, Ukrajine, Njemačke, Francuske, Ujedinjenog Kraljevstva, Turske, Italije, Češke, Švicarske i Grčke.

Za vrijeme programa posjetitelji će od renomiranih pravnih stručnjaka čuti sve o pravnim aspektima poslovanja poduzeća, korporativnim financijama, pravu tržišnog natjecanja, kupoprodaji dionica i poslovnom bankarstvu. 

Nakon Ljetne Škole ELSA ovo je drugi najveći projekt u organizaciji ELSA-e Zagreb čiji su osnivači Bojan Fras, viceguverner HNB-a, Siniša Rodin, sudac na Sudu Europske Unije i Neven Vranković, potpredsjednik Uprave Atlantic Grupe. 

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »