INTERNACIONALIZACIJA POSLOVANJA

Carwiz rent a car – nositelj Certifikata europske franšizne kvalitete!
INTERNACIONALIZACIJA POSLOVANJA

U nedostatku zakona koji reguliraju franšizno poslovanje kako u Hrvatskoj tako i u regiji, a koji bi bili temelj i pomoć poduzetnicima prilikom širenja poslovanja, certificiranje i definiranje standarda kvalitete franšiznog poslovanja od velike je važnosti.

Europski franšizni institut u suradnji sa Hrvatskom udrugom za franšizno poslovanje pruža mogućnost certificiranja franšizne kvalitete po europskim standardima. Samim time svrstava i hrvatske franšizne modele uz bok onim globalnima.

Od nedavno i hrvatski Carwiz rent a car ponosni je nositelj Certifikata europske franšizne kvalitete! Ono što je brzorastući Carwiz pokazao čak i u periodu pandemije, je kvaliteta modela poslovanja te održivost i profitabilnost istoga. Inzistiranje na standardima, provjerenim procesima i podrška koju pružaju svojim franšiznim partnerima pokazala se još jednom od presudne važnosti. 

I „Certifikat europske franšizne kvalitete“ daje Carwizovom modelu poslovanja kredibilitet jer se temelji na smjernicama Europske komisije i Europske franšizne federacije.

Ovo je potvrda stručnog tijela kojom se jamči da franšiza udovoljava zahtjevima propisanim određenim europskim normama i standardima, a kako bi se osigurala kvaliteta i održivost poslovanja i primatelja i davatelja franšize.

Važnost certifikata je velika, jer označava usklađenje s europskim franšiznim standardima. Europska komisija i Europska franšizna federacija zastupaju stajalište da je edukacija i usklađenje s europskim normama jedini način da franšizno poslovanje bude stvarno ravnopravni odnos dvaju partnera i da generira zapošljavanje i održivost poslovanja. U Carwizu ističu sa su upravo tim pretpostavkama vođeni u stvaranju ovog poslovnog modela -  smatraju da samo kvalitetno partnerstvo garantira budućnost tvrtke i zato je njezina dosljednost vrlo važna i za davatelja i za primatelje franšize. Carwiz je ovime potvrdio kvalitetu svojeg poslovnog modela koji nudi tržištu, a u isto vrijeme, potencijalni kupci franšiza su dobili određenu sigurnost u koji poslovni model ulažu novac.

Projekt internacionalizacije poslovanja Carwiza uključuje sudjelovanje na međunarodnim sajmovima izvan Hrvatske na kojima Carwiz predstavlja svoj franšizni model. Navedenim certificiranjem će se značajno unaprijediti konkurentnost Carwiza i uvjeti za njegovo poslovanje u međunarodnom okruženju te nastaviti širenje na sve više inozemnih tržišta.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »