Carwiz rent a car otvara nove poslovnice

Sukladno poslovnoj politici prisutnosti tvrtke u svim većim turističkim središtima diljem Lijepe naše, te jačanja poslovanja na turistički najpotentnijim destinacijama, ovih su dana otvorene nove poslovnice u Dubrovniku i Rijeci.
CARWIZ renta car, Dubrovnik, Rijaka

Riječ je o strateški bitnim poslovnicama, koje će svojim poslovanjem dodatno utvrditi poziciju Carwiza u integraciji domaćih turističkih dolazaka.

U ovom trenutku, Carwiz u Hrvatskoj posluje putem ukupno 13 poslovnica koje će svojom bogatom ponudom i kvalitetom usluge postati temelj uspješnog poslovanja na razini regija Dalmacije i sjevernog Jadrana, ali i ukupnog poslovanja na tržištu RH.

CARWIZ rent a car - Dubrovnik

Nova poslovnica u Dubrovniku nalazi se preko puta Lučke kapetanije na adresi Obala Stjepana Radića 32, s radnim vremenom od PON – PET od 08:00 – 20:00; SUB od 08:00 – 19:00; i NED 08:00 – 12:00 sati.

Riječka poslovnica posluje na adresi Riječki Lukobran 1, a radno vrijeme je: PON – PET od 08:00 – 20:00; SUB od 08:00 – 18:00; i NED 08:00 – 12:00 sati.

U svim Carwizovim poslovnicama diljem Hrvatske korisnici mogu izabrati iz bogate ponude osobnih i dostavnih vozila, svih tipova i marki.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »