World Travel Market 2018

CARWIZ rent a car i ove godine sudjeluje na jednom od najznačajnijih svjetskih sajmova turizma - World Travel Marketu (WTM) u Londonu.
World Travel Market 2018

Po prvi puta se pojavljujemo kao izlagači u dijelu namijenjenom rent a car industriji, a možete nas potražiti na štandu CR560. Ovim nastupom želja nam je dodatno učvrstiti poziciju jednog od vodećih regionalnih rent a car subjekata, ali i pojačati aspiracije i ostvarenja na razini međunarodnog pozicioniranja i jačanja franšiznog poslovanja.

Sajam u Londonu će biti održan u periodu od 5. do 7. studenog, a riječ je o jednom od najvažnijih svjetskih turističkih sajmova. Na sajmu u prosjeku sudjeluje više od 50 tisuća izlagača i kao takav predstavlja izuzetnu priliku za predstavljanje poslovne ponude, ali i pojedine destinacije. U današnjim okvirima turističkog, ali i rent a car poslovanja, sudjelovanje na ovom Sajmu predstavlja must have za sve važnije poslovne subjekte unutar navedenih branši.

S obzirom na različite interese korisnika rent a car usluga, CARWIZ rent a car u Londonu planira nastaviti održavanje kvalitetne suradnje s međunarodnim partnerima, ali i svima čije su djelatnosti usko vezane uz rent a car industriju i turizam. Prema informacijama s prošlogodišnjeg sajma u Londonu za vrijeme njegovog održavanja ugovoreni su poslovi u vrijednosti od preko 2 milijarde funti.

Ove godine na Sajmu sudjelujemo u suradnji s partnerom izlagačem, točnije s tvrtkom VIP DATA koja prezentira Renteon rent a car aplikaciju. Cilj zajedničkog nastupa je suradnja kojom zajedno uspješno ostvarujemo poslovne rezultate, a u ovom slučaju kroz zajedničku promociju i potencijalno proširenje poslovnih ostvarenja na međunarodnim tržištima.

Obzirom na zacrtane planove i aspiracije daljnjeg širenja poslovanja na međunarodnoj razini, i ove godine očekujemo značajne rezultate ostvarene kroz sudjelovanje na Sajmu. Uostalom, kao što je to bio slučaj i protekle godine kada su nakon WTM-a ostvareni sjajni poslovni rezultati temeljeni na poslovnim relacijama s ključnim partnerima.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »