Ulaganje u budućnost!

CARWIZ Hrvatska ponosni je sponzor ELSA-e Rijeka!
Ulaganje u budućnost!

CARWIZ rent a car ponosni je sponzor najveće europske neprofitne udruge studenata prava i mladih pravnika ELSA-e Rijeke, koji će i ove godine ugostiti studente prava iz dvadeset pet europskih zemalja tijekom ljetne škole u Rijeci.

8. izdanje Ljetne škole s programom započinje 24. srpnja u Rijeci i trajat će do 31. srpnja, za vrijeme kojeg će šezdeset odabranih studenata i mladih pravnika imati jedinstvenu priliku čuti predavanja Predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, veleposlanika Ujedinjenog Kraljevstva u RH Simona Thomasa OBE, Biljanu Borzan, hrvatsku zastupnicu u Europskom parlamentu, dr.sc. Mladena Andrlić, veleposlanika RH u Mađarskoj te mnoge druge ugledne inozemne stručnjake i profesore pravnih fakulteta.

Ljetna pravna škola tradicionalni je projekt ELSA mreže diljem Europe, a prvenstveno je namijenjena studentima i mladim pravnicima koji su članovi ELSA-e te svim drugim zainteresiranim stručnjacima. Primarni cilj ljetne škole je međunarodno povezivanje studenata prava i uspostavljanje dugotrajnih kontakata i poznanstava.

Ponosni smo i izuzetno zahvalni Carwizu Hrvatska što su prepoznali važnost ulaganja u budućnost kroz nas, studente, te su podržali organizaciju SELS-a ljetne škole, a upravo se  ELSA Rijeka izdvojila kao zajednica koja pridonosi i u koju se doista vrijedi ulagati.“ poručuje predsjednica ELSA-e Rijeka, Iman Mrkić.

 CARWIZ rent a car, jedna je od najbrže rastućih rent-a-car kompanija u Hrvatskoj koja u skladu sa svojim poslovnim napretkom upotpunjuje i ostale grane društveno odgovornog djelovanja u poslovnom okruženju. Uspješna strategija poslovanja koju je tvrtka u kratkom roku primijenila na tržištu temelji se na uvođenju noviteta u poslovne procese, ali i adekvatnim ulaganjima te poticanjem edukacije stručnih kadrova. „Iznimna nam je čast i zadovoljstvo što smo ostvarili ovaj vid suradnje s ELSA-om Rijeka te što možemo biti malen dio njihovog djelovanja i budućeg razvoja kako same organizacije, tako i individualnog napretka  studenata pravnih fakulteta.“ poručuju iz Carwiza Hrvatske.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »