SAVE THE DATE: CARWIZ NA PRESTIŽNOM SAJMU U LONDONU!

Svake godine WTM predstavlja trendove, izazove i inovacije, okupljajući ključne članove iz industrije putovanja!
SAVE THE DATE: CARWIZ NA PRESTIŽNOM SAJMU U LONDONU!

World Travel Market (WTM) London, organizirani je hibridni događaj koji će se fizički održati u ExCel Londonu od 1. do 3. studenog, a WTM London Virtual održat će se tjedan dana nakon, od 8. do 9. studenog. Prvi onsite događaj koji ponovno okuplja ključne članove iz industrije putovanja te jedan od prvih velikih fizičkih međunarodnih putničkih događaja ove godine.

WTM London 2021 predstavlja veliku prekretnicu za putnički sektor te ponovno okuplja, povezuje i oživljava cijelu industriju putovanja. Jedinstveni događaj koji pruža priliku za istraživanje novih inovacija i poslovnih mogućnosti te otkrivanje budućnosti putovanja.

CARWIZ rent a car će i ove godine izlagati među više od 5.000 izlagača iz 182 zemlje svijeta na prestižnom sajmu u Londonu. Na vodećem svjetskom sajmu namijenjenom industriji putovanja, WTM-u, predstavit ćemo se svijetu s Carwiz brendom, dok će posjetitelji iz prve ruke moći saznati sve što ih zanima o uspješnom modelu poslovanja koji su preuzeli naši partneri iz više od 20 zemalja svijeta.

Sajam koji svake godine okuplja lidere iz rent-a-car industrije posjetit će preko 50.000 poslodavaca, izlagača, kupaca, posjetitelja i medija. CARWIZ vas ove godine očekuje s mnoštvom novog sadržaja na novoj lokaciji u International Hubu-u na štandu TP218 sa partnerima iz Grčke i Cipra. Osim novog kreativnog rješenja, na prostranoj izložbenoj lokaciji naši posjetitelji i gosti moći će uživati u promociji novog vizualnog rješenja naše poslovne ponude, dok će pritom imati priliku sklapati poslovne dogovore, poznanstva i prikupljati vrijedne informacije o uspješnom franšiznom modelu poslovanja.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »