S Carwizom na Špancir!

Službeni smo sponzori najdugovječnijeg festivala u Hrvatskoj!
S Carwizom na Špancir!

I ove godine će Varaždin u kolovozu pulsirati kreativnim ritmom svijeta, jer od 19. do 28. kolovoza počinje Špancirfest, festival koji cijeli grad pretvara u prijestolnica glazbe!

Gdje god i kako god provodili ljeto, za proslavu njegova kraja, već je pune 24 godine zadužen varaždinski Špancirfest. Najveći, najpopularniji i najraznolikiji hrvatski festival, u deset dana će ulice, trgove i parkove Varaždina pretvoriti u središte glazbe, umjetnosti, gastronomije, druženja i zabave.

Ovaj glazbeni, ulični, kazališni, gastro i party festival, postao je nezamjenjiv simbol Varaždina te manifestacija koja svojom raznolikošću i dinamičnom sadržaju već više od dvadeset godina osvaja srca i duše posjetitelja koji krajem kolovoza hrle na ulice ne bi li osjetili jedinstvenu i nezaboravnu čaroliju Špancirfesta

Ove godine i CARWIZ rent a car Hrvatska kao ponosni sponzor vozi prema bajkovitom festivalu! Suradnja koja spaja veliko i važno kulturno-turističko događanje kojom se Varaždin kao destinacija zauvijek ucrtao na turističku i kulturnu kartu te najbrže rastućeg renta a cara u Hrvatskoj, ima za misiju promicati duh Varaždina, njegovu otvorenost, tradiciju, zajedništvo te prije svega, pozitivne emocije njegovih građana. 

U deset festivalskih dana, ulice, trgovi i parkovi u samom srcu Varaždina pretvore se u glazbene, kazališne, plesne i performerske pozornice, a bogata izlagačka i gastronomska ponuda od Varaždina stvara najbolje i najzabavnije mjesto za oproštaj od ljeta.

Više o festivalu možete pogledati na Facebook stranici ili na linku.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »