Potičemo znanje i ulažemo u bolju budućnost!

CARWIZ kao službeno vozilo međunarodne skupštine Europske udruge studenata prava!
Potičemo znanje i ulažemo u bolju budućnost!

CARWIZ rent a car Hrvatska ponosni je sponzor 82. međunarodne skupštine  studenata prava iz cijele Europe pod nazivom International Council Meeting Dubrovnik  koji će i ove godine ugostiti studente prava iz preko četrdeset država diljem svijeta!

Od 2. do 6. studenog održava se 82. International Council Meeting (ICM Dubrovnik), odnosno međunarodna skupština ELSA-e na kojoj će sudjelovati više od 300 delegata iz 40-ak država, a održat će se u Valamar Lacroma Hotelu u Dubrovniku. U sklopu ICM-a predviđeno je i okupljanje Alumni članova ELSA-e te svečano obilježavanje 30. obljetnice osnivanja ELSA-e Hrvatska.

Delegati nacionalnih grupa imat će priliku prisustvovati tematskim radionicama čiji je cilj unaprijediti vještine i znanja participanata u područjima seminara i konferencija, akademskih aktivnosti i profesionalnog razvoja uz plenarnu skupštinu, a organizacijski odbor ICM-a osigurao je i bogat društveni i kulturni program kako bi sudionici upoznali Dubrovnik i hrvatsku kulturu.

Ponosni smo i izuzetno zahvalni Carwizu Hrvatska što su ponovno prepoznali ELSA-u te ove godine bili službeno vozilo na 82. međunarodnoj skupštini ELSA-e.  Pokazali su se kao tvrtka koja ulaže u obrazovanje i bolju budućnost.“ poručuje predsjednica ELSA-e Hrvatska, Iman Mrkić

CARWIZ rent a car Hrvatska u skladu sa svojim poslovnim uspjehom i novitetima u poslovanju, uvelike upotpunjuje i ostale grane društveno odgovornog djelovanja u poslovnom okruženju. Uspješna strategija poslovanja koju je tvrtka u kratkom roku primijenila na tržištu temelji se kako na uvođenju noviteta, tako i na adekvatnim ulaganjima u budućnost uz edukacije stručnih kadrova.

***

ELSA je najveća svjetska neprofitna i nepolitička udruga studenata prava i mladih pravnika osnovana 1981. u Beču. Svoje podružnice ima u 43 europske zemlje te okuplja više od 70.000 članova s preko 400 fakulteta.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »