Ponosni smo sponzor ekskluzivnog eventa za lidere u turizmu!

CARWIZ na Best Stay-u 2022.!
Ponosni smo sponzor ekskluzivnog eventa za lidere u turizmu!

U Termama Sveti Martin od 12. do 14. listopada održat će se konferencija Bast Stay! Kako navode, prema riječima njezini sudionika „Best Stay je najkonkretnija ugostiteljska konferencija” koja se u Hrvatskoj održava svake godine od 2015. godine te okuplja vrhunske hotelijere i turističke stručnjake iz Hrvatske, Europe i cijeloga svijeta.

Konferencija na kojoj ćete doznati što je potrebno kako biste ostali najbolji u svom poslu nakon nekoliko izazovnih i nepredvidivih godina za turističku industriju. Održati će se na engleskom jeziku kako bi sva svoja znanja i iskustva podijelit predavači i panelisti iz cijele regije, Europe te iz SAD-a. Govoriti će se o temama kako brzo i uspješno reagirati, planirati buduće korake dok se obavljaju svakodnevni zadaci, a i kako gostima pružiti najbolje iskustvo. Svi sudionici imati će priliku doznati kroz rasprave o svim novitetima iz industrije te aktualnim temama poput poput digitalizacije, otpornosti i održivosti. 

CARWIZ Hrvatska će kao ponosni partner sa vama putuje prema Best Stay konferenciji! Zapratite nas na našim društvenim mrežama gdje vas očekuje promotivni KOD za popust na najam vozila!

Best Stay je više od događaja. To je uzbudljivo trodnevno iskustvo gdje stručnjaci iz svih sektora turizma dolaze razmijeniti iskustva, podijeliti ideje, upoznati nove poslovne partnere i naučiti sve što je potrebno ne bi li bili najbolji u poslu tijekom ovih izazovnih vremena!

Putujemo s Carwizom na sjever Hrvatske do Terma Sveti Martin!

Više o konferenciji pogledajte ovdje.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »