Pogodi tko sam i osvoji!

CARWIZ te daruje s čak četiri nezaboravna vikend putovanja!
Pogodi tko sam i osvoji!

Carwiz te ponovno daruje, a ovoga puta vrijedna nagrada je uzbudljivo putovanje! Proljetne temperature već sada su kao stvorene za razgledavanje neistraženih mjesta, boravak u prirodi i stvaranje nezaboravnog vikend iskustva, a kako bi vaš vikend prošao još ugodnije za vas smo pripremili nezaobilaznu nagradnu pitalicu! 

Petak 13. u Carwizu ovoga puta donosi samo dobre vijesti jer počinje veliki proljetni nagradni natječaj! U petak 13.05. na našem Facebook profilu i ti možeš osvojiti nove avanture. Pravila su jednostavna, zato nemoj čekati već odmah riješi Carwiz nagradno pitanje i osvoji vikend putovanje!

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA:

  • U komentar ispod objave na Carwiz Facebook profilu napiši što misliš, o kojem automobilu s fotografije je riječ te označi osobu s kojom želiš ove godine otići na uzbudljivo vikend putovanje,
  • Zaprati Carwiz Hrvatsku na Facebook i Instagram profilu,
  • Lajkaj i sheraj objavu!

Igraj, jer biranje je nasumično, a svakog petka izvlačimo novog pobjednika.

P.S. Možeš odigrati koliko god puta želiš!

Klikni i igraj, od petka do petka!

Klikni i igraj!

 

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »