Nove Carwiz poslovnice u regiji!

Uoči sezone otvorene su nove Carwiz lokacije - Crna Gora, Srbija i Bosna i Hercegovina!
Nove Carwiz poslovnice u regiji!

Zahvaljujući uspješnom franšiznom modelu temeljem kojeg posluje na više od 100 lokacija diljem svijeta, Carwiz je nastavio širenje i u regiji, pa od sada vozila rent a car kuće Carwiz možete pronaći na novim lokacijama u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori.

Iza Carwiza je kao i ostalim gospodarskim subjektima, teška i izazovna godina, no Carwiz je pokazao kako je nastavak širenja i dalje moguć – i to otvaranjem 10 novih poslovnica unutar cijele regije.

Nakon otvorenja prvih poslovnica u Beogradu, iz Srbije nam stižu dobre vijesti – Carwiz rent a car Srbija otvara novu poslovnicu u svojem trećem najvećem gradu – Nišu!

Sklapanjem ugovora s našim novim partnerom u Bosni i Hercegovini otvorene su nove poslovnice, u tri zračne luke, Međunarodnom aerodromu Sarajevo, Tuzla i Banja Luka te u centru Sarajeva i Bosanske Gradiške.

U samo mjesec dana privedeni su kraju pregovori za pozicioniranje Carwiz poslovnica i na području Crne Gore. Uskoro se očekuje otvorenje nove poslovnice u glavnom i najvećem gradu Crne Gore, Podgorici te na najprometnijim zračnim lukama u Podgorici i Tivatu. 

U svim Carwiz poslovnicama diljem Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore korisnici mogu izabrati Carwiz vozilo iz bogate ponude osobnih i dostavnih vozila, svih tipova i marki.

Važno je i naglasiti kako su sve mjere vezane za pandemiju Covida-19 znatno popustile te kako su granični prijelazi otvoreni, pa je stoga omogućeno putovanje unutar cijele regije.

***

Carwiz rent a car je prva hrvatska rent a car tvrtka koja je pomoću franšiznog modela poslovanja ubrzano krenula i u osvajanje svijeta. U svega godinu dana ostvaren je globalni uspjeh koji je rezultirao s razgranatom franšiznom mrežom na čak četiri kontinenta, prisustvom u 20 svjetskih zemalja i na više od 100 poslovnica.

Više o CARWIZ franšizi možete saznati ovdje.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »