Nova flota je stigla u CARWIZ

Nova flota nam je stigla u CARWIZ rent a car Hrvatska. Provjeri ponudu i ulovi 15% popusta u svibnju!
Nova flota je stigla u CARWIZ

Nova flota vozila je stigla u CARWIZ!

Predstavljamo našu izvanrednu novu flotu vozila, koja će te definitivno ostaviti bez daha! Tražiš mali auto za gradsku vožnju, ili nešto veće jer planiraš malo duži put s ekipom ili obitelji? Imamo ih sve! Podigni vaše putovanje na novu razinu i osiguraj i sebi i suputnicima sigurno vozilo i maksimalnu udobnost.laughing

Provjeri našu novu flotu vozila na linku: https://www.carwiz.hr/hr/vozila/

Iz ponude izdvajamo veliki izbor SUV modela, novi neodoljivo moćni hibrid Renault Austral, ali i mnoge slične, kao što su Mercedes GLC ili BMW X1. 

Važno je napomenuti da smo također posvećeni održivosti i zaštiti okoliša. Zbog toga smo uključili u našu flotu i mnoštvo hibrida, a uskoro nam stižu i električna vozila. Veselimo se i ponosni smo što i mi možemo pridonijeti zaštiti okoliša.

Nova flota vozila predstavlja našu strast za izvrsnošću i pruža svima priliku da iskuse vrhunski automobilski svijet.

Popust od 15% vrijedi samo do 31. svibnja 2023.

Za upite, cijenu najma vozila i rezervacije nam piši na mail: [email protected], a možeš nas i nazvati na broj +385 1 4094 444.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »