Nova Carwiz poslovnica u Sarajevu!

Otvorenje nove i veće poslovnice u glavnom gradu Bosne i Hercegovine – Sarajevu!
Nova Carwiz poslovnica u Sarajevu!

Uspješna sezona se nastavlja otvorenjem nove CARWIZ rent a car poslovnice u Sarajevu koju od sada možete pronaći u ljepšem i većem prostoru u novom modernom Bulevar naselju Stup.

Nova poslovnica nalazi se na adresi: Džemala Bijedića 279L, 71000 Sarajevo, a otvorena je od ponedjeljka do subote od 08:00 do 16:30h

U ovom trenutku, Carwiz u Bosni i Hercegovini posluje putem ukupno 5 poslovnica u tri veća grada i dva aerodroma koji svojom bogatom ponudom čine temelj uspješnog poslovanja na razini cijele jedne regije. Do danas Carwiz rent a car u Bosni i Hercegovini ima flotu koja broji preko 100 vozila svih svjetskih tipova i marki od čega dio čine i luksuzna Porsche vozila.

Podsjetimo, zahvaljujući uspješnom franšiznom modelu temeljem kojeg posluje na više od 100 lokacija diljem svijeta, Carwiz rent a car je i ove godine pokazao kako je nastavak širenja i dalje moguć – i to otvaranjem novih poslovnica unutar cijele regije.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »