Nova Carwiz poslovnica u Rijeci!

Carwiz Hrvatska nastavlja širenje na sva veća turistička središta diljem Lijepe naše!
Nova Carwiz poslovnica u Rijeci!

Prema našem planu širenja nastavljamo sa jačanjem poslovanja na turistički najpotentnijim destinacijama te je ovih dana otvorena je nova poslovnica u Rijeci!

Carwiz rent-a-car sada pokriva sva velika turistička središta u Hrvatskoj, kao i zračne luke. U ovom trenutku Carwiz u Hrvatskoj posluje putem ukupno 7 poslovnica, u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku koje svojom bogatom ponudom novih vozila te kvalitetnom uslugom postaju temelj uspješnog poslovanja na razini cijele regije.

Nova poslovnica u Rijeci nalazi se na adresi Prolaz Marije Krucifikse Kozulić 1, s radnim vremenom od PON – PET od 08:00 – 16:00; SUB od 08:00 do 14:00 te NED od 08:00 do 12:00 sati.

U svim Carwiz poslovnicama diljem Hrvatske korisnici mogu izabrati vozilo iz bogate ponude najnovijih i najzanimljivijih aktualnih modela vozila, svih tipova i marki.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »