Najavljujemo prvu veliku konferenciju Carwiz Grčka!

Carwiz Grčka organizira prvu veliku ovogodišnju konferenciju koja će se 8. veljače održati u glavnom gradu Grčke, Ateni!
Najavljujemo prvu veliku konferenciju Carwiz Grčka!

Carwiz Grčka jedna je od najbrže rastućih Carwiz franšiza, koja se kroz svoj podfranšizni model poslovanja od 2020. godine do danas, proširila na više od 15 novih lokacija diljem Grčke.

"Smatram kako je to fantastična prilika da provedemo kvalitetno vrijeme s našim franšiznim partnerima u Grčkoj te da se i oni sami, upoznaju s cijelim timom iz našeg glavnog ureda u Hrvatskoj. Veselim se što ćemo zajedno proslaviti sve ostvarene poslovne uspjehe do sada te da ćemo se moći usredotočiti i planirati nove ciljeve.“ rekao je Krešimir Dobrilović, osnivač i vlasnik CARWIZ  rent a cara.

Na konferenciji će osim domaćina, govoriti i iskusan managerski team iz Carwiz Hrvatske: Vladimir Banović, Strategic Partnership Manager, Barbara Mrkić, Marketing Direktor i Petra Furmeg, Franchise Manager.

Carwiz važnost svojim franšiznim partnerima ukazuje kroz stalnu brigu i pomoć kada god im je to potrebno te kroz ulaganje u godišnje edukacije i sastanke na kojima nastoji dogovoriti i realizirati nove planove stavljajući fokus na pružanje najboljeg iskustva svojim korisnicima. Cilj je pozicionirati Carwiz na sam vrh rent-a-car industrije te time prikazati Carwiz kao najbolju i najsigurniju opciju prijevoza u svijetu. Pomno planirajući i analizirajući rent-a-car industriju kroz razvoj turizma, Gelasakis grupa je uvidjela važnost integracije s jedinstvenim i kvalitetnim brendom koji nudi više od samog najma vozila. Stoga su, 2018. godine odlučili realizirati svoju ideju te za svojeg partnera odabrali Carwiz rent a car.  

 

***

Carwiz rent a car je od početka svog poslovanja 2017. do danas svoje franšizno poslovanje plasirao na 25 zemalja diljem svijeta. Tako je danas osim na grčkom i domicilnom hrvatskom tržištu prisutan i na tržištu Turske, Latvije, Cipra, Maroka, St. Maartena, Albanije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Portugala, Poljske, Islanda, Češke, Amerika, Kanade, Rumunjske te mnogim drugima.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »