Međunarodni rent-a-car brend hrvatske kvalitete na 40. prestižnom WTM sajmu u Londonu

Svoje uspješno poslovanje putem franšizne mreže predstavit ćemo od 4. do 6. u Londonu.
CARWIZ rent a car - Međunarodni rent-a-car brend hrvatske kvalitete na 40. prestižnom WTM sajmu u Londonu

CARWIZ rent a car drugu godinu za redom izlaže među više od 5.000 izlagača na prestižnom sajmu u Londonu. Na vodećem svjetskom sajmu namijenjenom industriji putovanja, WTM-u, predstavit ćemo se svijetu s Carwiz brendom, dok će posjetitelji iz prve ruke moći saznati sve što ih zanima o uspješnom modelu poslovanja koji su preuzeli i naši franšizni partneri iz Srbije, Grčke, Latvije, Turske, Albanije, Maroka, St. Maartena, Islanda i Bosne i Hercegovine.

Osim novog kreativnog rješenja, na prostranoj izložbenoj lokaciji od 33 metra kvadratna, naši posjetitelji i gosti moći će uživati u promociji novog vizualnog rješenja naše poslovne ponude, dok će pritom u dobrom društvu i ugodnoj atmosferi imati priliku sklapati poslovne dogovore, poznanstva i prikupljati vrijedne informacije o uspješnom franšiznom modelu poslovanja.

Prestižni World Market Travel – WTM sajam, svake godine posjeti preko 50.000 poslodavaca, partnera i medija, dok vas ove godine na sajmu čekamo na novoj lokaciji CR359 zajedno sa svojih jedanaest franšiznih partnera i s mnoštvom novih sadržaja.  

Više o sajmu možete pročitati ovdje.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »