Karijera u Carwizu Hrvatska!

Sa širenjem poslovanja u Hrvatskoj rastu i naše potrebe za novim zaposlenicima!
Karijera u Carwizu Hrvatska!

Pridruži nam se i postani dio tima kojem je glavni cilj stvaranje najboljeg iskustva putovanja!

Vrijedna si i proaktivna osoba u potrazi za novim izazovima i prilikama za rast karijere? Pridruži se Carwiz timu i iskoristi svoj puni potencijal radeći za tržišnog lidera u rent-a-car industriji. Očekuju vas brojne prilike za razvoj karijere i odlični uvjeti rada!

Radno okruženje u Carwizu Hrvatska dinamično je i prepuno izazova. Svim svojim zaposlenicima uz stjecanje znanja i razvijanje svojih sposobnosti, nudimo i pravedan sustav nagrađivanja i bonusa te su same plaće veće od prosjeka u industriji. Ono što posebno cijenimo je stalna uključenost u radno okruženje, isticanje vlastitog stava i mišljenja te redovito nagrađujemo sjajne rezultate.

Svakom zaposleniku pristupamo individualno, usmjeravamo i razvijamo njihove potencijale te tako zajedno postižemo najbolje rezultate. U Carwizu Hrvatska dobiti ćete priliku da samostalno odredite svoje profesionalne interese i uz stručnjake iz industrije rastete i razvijete svoju karijeru u smjeru koji vama najbolje odgovara. Naglasak stavljamo i na stalnu edukaciju svih zaposlenika i na brigu da svi djelatnici iskoriste svoj pun potencijal učeći i razvijajući nove vještine.

Kako ponekad treba zaboraviti na svakodnevne obaveze i izaći iz svoje svakodnevne radne uloge te se jednostavno povezati na potpuno drugoj razini sa ostalima u timu, očekuju vas zabavna okupljanja i druženja na kojima nema razgovora o poslu. Ono što je važno našim zaposlenicima važno je i nama, stoga redovno organiziramo i team buildinge sa ciljem poboljšanja komunikacije i odnosa među zaposlenicima uz naravno ugodnu atmosferu i puno zabave.

Naša misao vodilja je pružiti svojim zaposlenicima uživanje u svojim radnim zadacima u jednakoj mjeri u kojoj naši klijenti uživaju u našoj usluzi!  

Zapošljavamo!

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »