Izaberite svoju zimsku avanturu!

Prvi broj CARWIZ online knjižice C-BOOK je od sada dostupan za preuzimanje!
Izaberite svoju zimsku avanturu!

Temperature su nam se lagano spustile, a prve snježne pahulje najavile su početak zimskih radosti kao i tradicionalne obilaske nekih od najljepših advenata u Hrvatskoj. Mnogima je upravo ovo adventsko vrijeme omiljeno vrijeme za istraživanje gradova ukrašenih božićnim lampicama, pahuljama i zanimljivim sadržajem, ali i posjetu čuvenih i očaravajućih parkova prirode i skijališta.

Ako želite osjetiti čaroliju Adventa u Hrvatskoj, pobjeći na skijanje ili u prirodu pokrivenu snijegom, pogledajte prvi broj CARWIZ online knjižice, C-BOOK koji otkriva najpopularnije destinacije koje definitivno morate posjetiti ove zime! Prolistajte ga skroz do kraja, jer ćete osim  inspiracije za putovanja otkriti i razna posebna iznenađenja i poklone!

Kako bismo bili sigurni da ćete potpuno uživati čitajući naš C-BOOK, u njemu možete pronaći i 20% popusta na sve rezervacije kreirane do kraja veljače!

Uživajte! :)

C-BOOK preuzmite ovdje

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »