Gelasakis grupa potpisala partnerstvo s Carwiz Internationalom

Gelasakis grupa novi je Carwizov partner.
Gelasakis grupa potpisala partnerstvo s Carwiz Internationalom

Ovim poslovnim potezom Gelasakis grupa je među prvim franšiznim partnerima koja je prepoznala kvalitetu i moć Carwiz brenda:

Kada detaljno razrađenom franšiznom modelu poslovanja pridodate moćan vizualni identitet i brend s čvrsto postavljenom marketinškom strategijom, stupanje u partnerstvo postaje logičan slijed događaja“, rekao je Antonios Gelasakis, direktor Odjela za putovanja i ugostiteljstvo.

Pomno planirajući i analizirajući rent-a-car industriju kroz prizmu turizma, Gelasakis grupa je uvidjela važnost integracije s jedinstvenim i kvalitetnim brendom koji nudi više od samog najma vozila. Odlučili su svoju ideju pretočiti u projekt, a kako bi uspješno smanjili poslovne rizike odabrali su franšizni model poslovanja koji nudi Carwiz rent a car.

Od samog izlaska na tržište do danas njegujemo našu viziju kako je rent-a-car industrija više od samog prijevoza, stoga smo u Gelasakis grupi, čija je osnova poslovni turizam, pronašli idealnog partnera. Zahvaljujući viziji industrije koju njegujemo, ali i međusobnog  prepoznavanja važnosti stupanja rent-a-car industrije u sektor turizma, zajedničkim smo snagama uspješno implementirali marketinšku strategiju i na tržište Grčke“, objasnila je direktorica marketinga, Barbara Mrkić.

O važnosti uloge rent-a-car industrije u razvoju globalnog turizma govori i sudjelovanje na najvećem turističkom sajmu u Londonu na kojem će se ova dva brenda, pod krovnim imenom Carwiz rent a car, zajedno predstaviti potencijalnim partnerima početkom studenog ove godine.

„Sretni smo da svoju ulogu u razvoju globalnog turizma sve češće prepoznaju i naši inozemni partneri koji s potpunim povjerenjem pod našim okriljem, ali sve češće i samostalno, stupaju u pregovore te sudjeluju na važnim turističkim događajima poput nadolazećeg WTM sajma u Londonu, nadodala je Mrkić.

Carwiz rent a car je od početka svog poslovanja 2017. do danas svoje franšizno poslovanje plasirao na deset tržišta diljem Europe i svijeta. Tako je danas osim na grčkom i domicilnom hrvatskom tržištu prisutan i na tržištu Turske, Latvije,  Cipra, Maroka, St. Maartena, Albanije, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »