Dani karijera u Rijeci!

Danas učimo klince kako je to raditi u rent a caru!
Dani karijera u Rijeci!

Svi znamo koliko naši klinci vole čuti i saznati sve o tome što to rade odrasli i kako je to biti vatrogasac, policajac ili, u našem slučaju, prodajni agent u rent-a-car poslovnici.

Voditelj poslovnice u Rijeci, Marin Božić, 02. lipnja se uputio u Katoličku Osnovnu školu "Josip Pavlišić" u Rijeci i sedmom razredu prepričao te objasnio kako to izgleda raditi jedan dan kao prva osoba koju stranci najčešće susretnu kada doputuju na odmor u Hrvatsku!

Uz puno razgovora i smijeha, zaigrani sedmaši danas su saznali koliko je to izazovno i zahtjevno, a u jednu ruku i zabavno raditi u Carwiz rent-a-car poslovnici. Čuli su ponešto o tome kako pomoći klijentu da odabere idealno vozilo za svoje putovanje, na koji način pravilno pripremiti i osigurati vozilo za nove klijente te kako uvijek ostati siguran u vožnji! A nakon učenja, na samom kraju, klince je iznenadila i ljubičasta vrećica prepuna poklona.

Dojmovi nakon današnjeg dana su odlični, a vidjeti interes i znatiželju mladih lica o radu u rent-a-car poslovnici definitivno stvara predivan osjećaj.

Hvala našem kolegi Marinu na poučnom izlaganju i na smirenom odgovaranju na sva postavljena pitanja zainteresiranih sedmaša! 

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »