CARWIZ U RUMUNJSKOJ NASTAVIO ŠIRENJE PUTEM FRANŠIZNOG MODELA POSLOVANJA!

Internacionalizacija poslovanja se nastavlja otvorenjem novih Carwiz poslovnica u Rumunjskoj!
CARWIZ U RUMUNJSKOJ NASTAVIO ŠIRENJE PUTEM FRANŠIZNOG MODELA POSLOVANJA!

Sklapanjem ugovora s novim partnerom u Rumunjskoj uskoro se očekuje i otvorenje nove Carwiz poslovnice u Međunarodnoj zračnoj luci Aurel Vlaicu u Bukureštu te nakon toga, sredinom 2022. godine, u najvećim gradovima u Rumunjskoj -  Cluj Napoca i Targu Mures.

Iznimno nam je drago da je tvrtka AXA Rent a Car iz Rumunjske prepoznala Carwiz kao potencijalnog partnera za širenje svog poslovanja što nam je ujedno i potvrda da razvijamo vizualno snažan te poslovno učinkovit brend čiju kvalitetu sada već prepoznaje cijela jedna regija. Ponosni smo što je tvrtka poput AXA Rent a Cara odabrala upravo Carwiz rent a car, a s obzirom da na tržištu postoje preko 10. godina pokazuje nam kako su rent-a-car od povjerenja te kako se na lokalnom tržištu ističu kvalitetom i ozbiljnošću.“ - rekao je Krešimir Dobrilović, osnivač i vlasnik Carwiz rent a cara.

Carwiz rent a car je u svega dvije godine poslovanja potpisao preko dvadeset partnerstva u državama Europe i svijeta čime se nametnuo kao važan sudionik rent-a-car industrije. Tako Carwiz danas posluje u Hrvatskoj, Grčkoj, Srbiji, Albaniji, Islandu, Češkoj, Poljskoj, Portugalu, Maroku, St. Maartenu, Latviji, Turskoj, Bosni i Hercegovini, Cipru, Americi, Mauricijus, Malti, Crnoj Gori te od sada i u Rumunjskoj.

Više o CARWIZ franšizi možete saznati ovdje.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »