CARWIZ u Hrvatskoj potvrdio status Customers’ Friend!

Because it's you we care about!
CARWIZ u Hrvatskoj potvrdio status Customers’ Friend!

CARWIZ-u u Hrvatskoj potvrđeno je članstvo u prestižnom međunarodnom klubu Customers’ Friend čiji član mogu biti samo organizacije koje njeguju vrhunski odnos sa svojim klijentima!

CARWIZ rent a car je pristupio renomiranom programu Customers’ Friend 2019. godine kada im je po prvi puta na ovaj način, od strane nezavisnog međunarodnog akreditacijskog tijela ICERTIAS priznata posvećenost visoko kvalitetnom odnosu s klijentima. Ove godine, CARWIZ je još jednom prošao kroz kompletnu analitičku provjeru ICERTIAS-a te još jednom potvrdio status Customers’ Friend – DEDICATED TO EXCELLENCE.

Customers’ Friend je značajno međunarodno priznanje koje ima posebnu težinu posebno u ovim zahtjevnim Covid vremenima kada se od kompanija ne traži samo što veća razina korisničke podrške već i empatija, humanost, brižnost, srdačnost i ljudskost. Misija programa ICERTIAS Customers' Friend je njegovanje i poticanje boljeg i kvalitetnijeg odnosa između tvrtke i korisnika s ciljem osiguranja najkvalitetnije usluge. Stručnjaci programa traže najbolje tvrtke diljem svijeta, a nakon detaljne provjere i korisničke procjene, odlučuju tko će nositi zlatnu medalju Customers' Friend.

Kako bi zaslužio isticati status: "Customers' Friend – Dedicated to Excellence”, CARWIZ je prošao kroz detaljnu reviziju i pažljivu provjeru baziranu na četiri glavna analitička “stupa”: 1. Reputacija; 2 Komunikacija i Socijalne; 3. Korisničko iskustvo; i 4. Povjerenje. Ukupna prosječna ocjena CARWIZ-a u ovom tržišnom istraživanju iznosi 4,19 od ukupno 5.

Zahvaljujući visokoj ocjeni u Customers’ Friend analizi kao i potpisom Customers’ Friend deklaracije, CARWIZ u Hrvatskoj ispunio je sve uvjete za pristupanje Customers’ Friend članstvu za godinu 2022/2023 te zasluženu mogućnost isticanja prestižne oznake “Customers’ Friend – Jer mi cijenimo svoje klijente” i međunarodni status “Customers’ Friend – DEDICATED TO EXCELLENCE”.