CARWIZ-u dodijeljeno međunarodno priznanje kvalitete

Customers' Friend
CARWIZ-u dodijeljeno međunarodno priznanje kvalitete

Carwiz je od danas ponosni nositelj međunarodnog certifikata ICERTIAS

Riječ je o certifikacijskoj kući sa sjedištem u Zurichu koja na osnovu ispitivanja javnog mišljenja temeljenog na iskustvu korisnika, ali i detaljnom analizom odnosa prema klijentima, kvalitete customer supporta, odnosa sa zaposlenicima, financijske stabilnosti tvrtke te konkurentnosti i društvene odgovornosti, Carwiz-u dodijelila titulu Customers' Friend.

Dodijeljeno priznanje se temelji na kvantitativnim, primarnim istraživanjima tržišta baziranim na međunarodno propisanim znanstvenim metodama. Premisa istraživanja je da korisnici usluga na B2B i B2C razini najbolje znaju što je dobro za njih. Upravo oni su najrelevantniji izvor informacija o kvaliteti proizvoda i usluge. Anketiranje prema kojem je Carwiz putem ICERTIAS certifikata još jednom dokazao svoj izniman odnos prema korisnicima i razini kreiranja kvalitete usluge, proveden je CAWI metodologijom (Computer Assisted Web Interviewing) putem web anketa, na nasumičnom uzorku od 1.200 domaćih i stranih ispitanika.

Kako ste saznali za CARWIZ rent a car?
Zatvori
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »