CARWIZ te vodi na Fusion festival!

Spoj ljetne energije, topline nota i različitih ritmova očekuje te na festivalu u Splitu!
CARWIZ te vodi na Fusion festival!

Fusion – World Music Festival novi je glazbeni dvodnevni događaj koji se održava u Splitu te će ove godine u dva dana, 22. i 23. srpnja 2022. okupiti najveće hrvatske i regionalne glazbenike današnjice.

Festival koji ma najvećoj festivalskoj pozornici sa vrhunskom produkcijom i više od 15 najvećih izvođača na jednom mjestu u dva dana posjetiti će više 50.000 posjetitelja.

Ideja Fusion festivala je uz spojiti najslušanije i najtraženije izvođače bez obzira o kojem stilu glazbe je riječ. Uz glazbena priča koja svira kvalitetu i tradiciju, vječne klasike i posljednje hitove te spojeve starog i mladog koji do sada nikada nisu ispričani.

CARWIZ rent a car Hrvatska vas vozi prema Splitu na festival koji će uz spoj boja, ljetne energije, topline nota i različitih ritmova stvoriti neponovljivi doživljaj za svačiji ukus. Ponosni smo što smo kao službeni sponzor novog događaja, a budući da Carwiz rent a car posluje diljem Hrvatske pa tako i u Splitu, ova suradnja se nametnula kao logična putanja za jačanje vizije brenda.

Više o događaju možete pogledati na www.fusion.hr

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »