Carwiz rent a car zlatni je sponzor prve prodajne konferencije „Prodajni mindset“

Konferencija kakvu još nismo vidjeli!
Carwiz rent a car zlatni je sponzor prve prodajne konferencije „Prodajni mindset“

U petak 13. svibnja 2022. godine u Zagrebu će se održati prva konferencija Prodajni mindset, kruna ciklusa istoimenih emisija koje vode prodajni stručnjaci Vedran Sorić i Saša Tenodi. Na konferenciji će se govoriti o raznim prodajnim tehnikama, a naglasak će biti stavljen na one koje će imati važnu ulogu u budućnosti.

Slavni prodajni stručnjaci iz zemlje i svijeta sudionicima će objasniti kako je pandemija koronavirusa promijenila svijet prodaje, kakav utjecaj na prodaju danas imaju digitalni alati te koja prodajna načela nije nadišlo vrijeme. Također, moći ćete iz prve ruke saznati sve o raznim prodajnim tehnikama, a naglasak će biti stavljen na one tehnike koje će imati najvažniju ulogu u budućnosti.

Prodajni mindset dio je medijske platforme Poduzetnik, čiju aktivnost emisije prate mnogobrojni poduzetnici, poslovni ljudi koji žele unaprijediti svoje prodajne vještine. Ove godine, preko 30 slušatelja imat će priliku upiti preko 100 prodajnih trikova, kada te na koji način ih mogu iskoristiti.

Prodajni mindset je konferencija o prodaji koja će uz domaće stručnjake ugostiti i one iz svijeta ne bi li predstavili različite prodajne pristupe kojima je zajedničko da prije svega, djeluju. Carwiz rent a car je prepoznao važnost stalne edukacije, praćenja novih trendova i stalno unaprjeđenje cijelog tima. Osobno smatram kako su upravo zaposlenici najvažniji dio uspješnog poslovanja, a pritom je obrazovanje najbolji način za stvaranje kulture koja potiče izvrsnost i održavanje visoke pozicije na tržištu!„ objasnio je COO Carwiza Hrvatske, Borko Ribić.

CARWIZ Hrvatska će kao zlatni partner ispratiti cijelu konferenciju te sve predavače dočekati u Sponzoriranom Prodajni mindset i Carwiz brendiranom vozilu!

Konferencija Prodajni mindset ove godine će održati u Riverside Golfu Zagreb s početkom u 12 sati.

Više o konferenciji možete pogledati na web stranici.

Vidimo se!