CARWIZ rent a car sponzor je E-commerce Jam konferencije!

Najveće ecommerce natjecanje u regiji održati će se 10. studenog u Tvornici kulture Zagreb
CARWIZ rent a car sponzor je E-commerce Jam konferencije!

Događanje kojem je u fokusu znanje, s top – notch predavačima, korisnim sadržajima i first-hand iskustvima ispunjeno ne manje važno – zabavom i druženjem!

Već više od desetljeća u sklopu natjecanja kojeg organizira platforma za usporedbu cijena Jeftinije.hr, biraju se najbolje domaće web trgovine. Samo natjecanje, Web Retailer Award, prije nekoliko je godina poprimilo regionalni karakter te danas u njemu sudjeluju web trgovine iz Hrvatske, Slovenije i Srbije. Prijava na natjecanje je besplatna te svi prijavljeni imaju priliku pobijediti u jednoj od 14 natjecateljskih kategorija.

Ove će godine u pravom jam stilu s vrhunskim ecommerce predavačima velikih i poznatih tvrtki, E-commerce Jam posjetiteljima ponuditi: – konkretne savjete i priče o uspjehu – kako postati jedan od velikih, ikonskih brendova, druženje i networking s najvećim imenima web trgovine i vrhunskim stručnjacima, nova znanja najnovijih trendova, prednosti novih kanala u izgradnji osobnog brenda kao relevantan dio marketinških aktivnosti, psihološki pristup ponašanju potrošača te ravnopravnost spolova u tehnologiji.

Nakon konferencije, očekuje vas i tradicionalna podjela nagrada najboljim web trgovcima u Adriatic regiji – Web Retail Award 2022 dok su večernji sati rezervirani za zabavu!

Ove godine i CARWIZ rent a car Hrvatska sudjeluje kao ponosni sponzor na najvećem ecommerce natjecanju u regiji te je uz organiziranu nagradnu igru jednom natjecatelju poklonio premium vozilo na 7 dana!

Očekuje vas pravi Ecommerce Jam u Tvornici kulture i vrijeme za edukaciju, networking i druženje! 

Više saznajte na Web Retailer Award 2022!

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »