CARWIZ rent a car ponosni je sponzor najpoznatijeg filmskog festivala u Europi!

Putujemo prema brdu filmova!
CARWIZ rent a car ponosni je sponzor najpoznatijeg filmskog festivala u Europi!

CARWIZ rent a car je ponosni službeni rent-a-car sponzor ovogodišnjeg izdanja Motovun Film Festivala, jednog od najposjećenijih festivala u regiji!

Motovun Film Festival jedan od najpopularnijih kulturnih događaja u Hrvatskoj, a ove godine održati će od 26. do 30. srpnja te publici ponuditi najbolje nezavisne filmove iz cijeloga svijeta! Festival koji se tradicionalno održava u spektakularnom okruženju, unutar zidina malog srednjovjekovnog gradića Motovun, smještenog na brežuljku u blizini jadranske obale.

Motovun Film Festival prepoznat je po tome što ga ne obilježava crveni tepih i glamur, već upravo naprotiv, projekcija dobrih filmova koji pod otvorenim nebom i uskim ulicama grada žive 24 sata tokom cijelog festivala. Neformalna i opuštena atmosferi dio je festivala koja omogućuje izravan kontakt filmaša i publike.

Cilj festivala je odražavati raznolikost: estetsku, tematsku i geografsku. Svojim intenzivnim programom od 10 do 5 ujutro, koncertima, izložbama i društvenim događanjima, Motovun je postao poznat kao grad koji za vrijeme festivala ne spava te je zaslužio festivalsku posvetu “Cinema Paradiso”. Uz bogat program na festivalu možete očekivati Motovun Shorts koji prikazuje 25 kraćih filmova u trajanju do 20 minuta, a uz sve retrospektive i popratne programe, tijekom trajanja festivala možete uživati u više od 100 svjetskih filmova koji se ističu svojom pričom, toplinom i inovativnošću.

CARWIZ rent a car će također krenuti putem Motovuna i biti dio najvećeg filmskog festivala u Europi. No to nije sve! Poklanjamo i vama dvije ulaznice na našim društvenim mrežama, stoga, zapratite nas i u komentar nam ostavite osobu sa kojom ćeš krenuti putem čarobnog grada u gori! Sretno!

U toplim ljetnim noćima doista se osjeti dobra energija koja struji uskim ulicama, a posebna atmosfera pod zvjezdanim nebom i glazba koja dolazi sa svih strana stvara pravi romantični ugođaj. U ovih čarobnih pet dana u malom mjestu pomiješati će se zvuci filma, mirisi tradicije i čarobna iluzija… sve što čini Motovun Film Festival!

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »