CARWIZ rent a car na ZAGREB AUTO SHOWU

Od 10. do 15. travnja 2018. godine međunarodni salon automobila, motocikala, gospodarskih vozila i prateće industrije ponovo je otvorio svoja vrata.
CARWIZ rent a car na ZAGREB AUTO SHOWU

Nakon svega godinu dana na hrvatskom tržištu CARWIZ rent a car je s ponosom bio dio najposjećenijeg i najatraktivnijeg sajam Zagrebačkog velesajma.

Svoje smo mjesto našali između više od 400 izlagača u 14 paviljona te otvorenom prostor na ukupno 70.000 m². U šest dana trajanja sajma posjetitelji su uživali u adrenalinskom spektaklu: reviji premijera, novih modela automobila, motocikala i gospodarskih vozila. Među mnogobrojnim izlagačima svoje mjesto su našli i tržišni lideri rezervnih dijelova i servisne opreme, leasing kuće, domaća i strana naftna industrija.

Posjetitelji su nas mogli pronaći u paviljonu 5 i saznati sve o prednostima kratkoročnih i dugoročnih najmova CARWIZ rent a cara. Također, mogli su sudjelovati u nagradnom natječaju, pogledati neke od noviteta iz naše ponude poput Toyote C-HR Hybrid te dorade vozila naših partnera dak motorsport d.o.o. i KS competition.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »