CARWIZ rent a car kao ponosni sponzor najvećeg Kongresa estetske dentalne medicine!

Stručnjaci estetske dentalne medicine okupljaju se u Zadru!
CARWIZ rent a car kao ponosni sponzor najvećeg Kongresa estetske dentalne medicine!

Ove godine, od 6. do 7. svibnja 2022. u Zadru u City Galleriji u dvorani CineStar centra te u Hotelu Kolovare održati će se deveti po redu  Kongres „Aesthetic Dental Moment“!

U dva dana, kongres će ujediniti cijeli tim dentalne industrije te prenositi najnovije informacije i metode dentalnih asistenata, dentalnih tehničara i doktora dentalne medicine! 

Kongres koji svake godine predstavlja značajniji skup inozemnih, domaćih stručnjaka i znanstvenika iz područja endodoncije, restaurativne stomatologije, ortodoncije, protetike i implantologije. Stoga, ove godine, okupljeno je 450 sudionika, 27 predavača te organizirano 7 masterclass radionica iz estetske dentalne medicine. 

Od 2012. godine ovaj događaj organizira Hrvatsko društvo estetske dentalne medicine i Hrvatska komora dentalne medicine, a naglasak kongresa postavljen je kao estetska dentalna medicina i praćenje najnovijih spoznaja, metoda, materijala i tehnika kojima postižemo vrhunske rezultate! 

CARWIZ rent a car odnedavno je otvorio novu poslovnicu u Zračnoj luci u Zadru pa se ova suradnja nametnula kao logična putanja te predstavljanje i jačanje vizije brenda.  

Pročitajte više o predavačima i kongresu klikom na link: https://ad-moment.com/

Save the date – 6. - 7. svibnja 2022. Vidimo se u Zadru!

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »