Carwiz pokrenuo Affiliate program u SAD-u

Carwiz, hrvatska firma koja je redizajnirala rent-a-car industriju, nedavno se okrenula i američkom tržištu.
Carwiz pokrenuo Affiliate program u SAD-u

Carwiz, hrvatska firma koja je redizajnirala rent-a-car industriju, nedavno se okrenula i američkom tržištu. S početkom Affiliate programa u SAD-u, Carwiz neovisnim rent-a-car kompanijama pruža mogućnosti i alate za rast, uz pomoć stručnjaka i vodstvo međunarodno prepoznatog brenda, čija ekspanzija u zadnjih par godina ne prestaje.

Od početka globalne ekspanzije 2018. godine, Carwiz je povećao svoju prisutnost diljem svijeta u više od 20 različitih zemalja - uključujući Grčku, Island, Irsku, Poljsku, Portugal, Tursku i Maroko. Izvršni direktor Carwiz-a, Krešimir Dobrilović, Affiliate program vidi ne samo kao logičan sljedeći korak za Carwiz, već i kao potencijalnu priliku za potpunu promjenu igre za neovisne rent-a-car kompanije u SAD-u. 

“Jako smo uzbuđeni što možemo najaviti proširenje Carwiza kroz Affiliate Program u SAD-u.” Kaže Dobrilović. „Putem naše Affiliate opcije, neovisni iznajmljivači u cijeloj Americi uz podršku Carwizovog tima stručnjaka  mogu u najkraćem roku steći najbolju moguću poziciju na tržištu. Program je potpuno prilagodljiv i individualiziran. ”

Carwizov Affiliate program stvoren je kako bi pružio pristupačnu opciju koja donosi povećan rast i profitabilnost neovisnim rent-a-car kompanijama. Za sigurno ostvarenje tog cilja, Carwiz nudi inovativnu podršku i usluge u različitim segmentima - sve od sustava rezervacija i front countera do razvoja novih proizvoda, strateške obuke prodaje i još mnogo toga. Osim toga, podružnice će imati pristup Carwizovoj velikoj mreži internetskih posrednika i OTA kanala.  Kombinacija suradnje i najmodernijih rješenja kao temelji SAD Affiliate Programa, također su zaslužni za Carwozov uspjeh na međunarodnoj sceni.

Međutim, Carwizov CEO, Krešimir Dobrilović, kaže kako se radi i o nečemu ukorjenjenom u radnu kulturu Carwiza: “Ova ekspanzija rezultat je više od 20 godina iskustva u rent-a-car industriji”, kaže Dobrilović. “Cilj nam je uvijek ostao isti: pružiti našim klijentima najbolje moguće iskustvo putovanja.” 


Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »