Carwiz otvara novu poslovnicu na Cipru!

Nastavak globalnog širenja - nova Carwiz poslovnica na aerodromu u gradu Larnaca!
Carwiz otvara novu poslovnicu na Cipru!

Zahvaljujući uspješnom franšiznom modelu temeljem kojeg posluje na više od 100 lokacija diljem svijeta, Carwiz je nastavio svoje širenje i na otoku Cipru, pa od sada vozila rent a car kuće Carwiz možete pronaći na novoj lokaciji u gradu Larnaci.

Otvorenjem nove poslovnice u najvećem ciparskom gradu Larnaci, Carwiz rent-a-car je dokazao kako je i unatoč svjetskoj pandemiji nastavio pružati podršku franšiznim partnerima i klijentima čime se ponovno nametnuo kao izvrstan partner čije se poslovanje temelji na strateškom komuniciranju i poslovnom planiranju. 

U ovom trenutku, Carwiz na Cipru posluje putem ukupno 8 poslovnica koje svojom bogatom ponudom i kvalitetom usluge tvore temelj uspješnog poslovanja na razini cijele regije.

Poslovnica posluje na adresi:

Elefterias Avenue & Trion Ierarchon, Dromolaxia 5, 7020

Radno vrijeme: Pon - Ned: 09:00 – 17:00

***

Podsjetimo, CARWIZ je jedini hrvatski rent-a-car koji putem franšizne mreže posluje na čak četiri kontinenta i u 20 zemalja čime sve više jača svoju poziciju u svijetu dokazujući kako su inovacija i poslovanje temeljeno na partnerskom odnosu ključ uspješnosti.

Više o CARWIZ franšizi možete saznati ovdje.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »