Carwiz na Islandu plasirao franšizni oblik poslovanja

Carwiz je potpisao sporazum s islandskom tvrtkom Icerental4x4.
CARWIZ rent a car na Islandu plasirao franšizni oblik poslovanja

 „Drago nam je da nas je tvrtka Icarental4x4 s Islanda prepoznala kao potencijalnog partnera za širenje svog poslovanja što nam je ujedno i potvrda da gradimo vizualno snažan i poslovno transparentan brend čiju kvalitetu prepoznaju diljem svijeta.“, rekao je Krešimir Dobrilović, osnivač i vlasnik Carwiz rent a cara uoči potpisivanja sporazuma.

Dobrilović i Magnús Arnar Kjartansson, general manager Icerentala, potpisali su sporazum u sjedištu Carwiz rent a cara u Zagrebu što ujedno i Kjartanssonov prvi poslovni sporazum s jednom hrvatskom tvrtkom:

Prepoznatljiv brend i pozitivna iskustva drugih franšiznih partnera utjecali su na naizgled spontanu odluku o potpisivanju sporazuma s Carwizom. Nakon pregovora i uviđanja benefita poslovanja putem stabilne i vizualno snažne franšizne mreže, partnerstvo se nametnulo kao logičan slijed događaja. Ovo je ujedno i naš prvi poslovni sporazum s hrvatskom tvrtkom ali zahvaljujući profesionalnom i osobnom pristupu zasigurno ne i posljednji.“, objasnio je svoju odluku Magnús Arnar Kjartansson, general manager Icerentala4x4.

Carwiz rent a car je u svega dvije godine poslovanja potpisao čak jedanaest partnerstva s  državama Europe i svijeta čime se nametnuo kao važan akter rent-a-car industrije. Tako Carwiz danas posluje u Hrvatskoj, Grčkoj, Srbiji, Albaniji, Maroku, St. Maartenu, Latviji, Turskoj, Bosni i Hercegovini te od sada i na Islandu.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »