CARWIZ INTERNATIONAL PREDSTAVLJA U.S. AFFILIATE MODEL POSLOVANJA U LAS VEGASU!

Najveći američki sajam ponovno okuplja stručnjake iz rent-a-car industrije!
CARWIZ INTERNATIONAL PREDSTAVLJA U.S. AFFILIATE MODEL POSLOVANJA U LAS VEGASU!

Carwiz International od 24. do 26. travnja predstaviti će U.S. Affiliate model poslovanja na najvećem globalnom sajmu rent-a-car i auto industrije na svijetu, International Car Rental Showu u Las Vegasu!

International Car Rental Show (ICRS) je najveći rent-a-car globalni sajam koji ponovno okuplja sve ključne članove iz rent-a-car industrije te jedan od prvih velikih međunarodni događaja ove godine!

CARWIZ će na sajmu predstaviti svoj U.S. Affiliate program koji je osmišljen kako bi neovisnim rent-a-car kompanijama pružio sve mogućnosti i alate za rast, uz pomoć vrhunskih rent-a-car stručnjaka i vodstvo svjetski prepoznatog brenda.

ICRS u Las Vegasu, održati će se u Paris Las Vegas Hotel & Casino od 24. do 26. travnja, a Carwiz International potražite na štandu #315!

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »