CARWIZ HRVATSKA SLUŽBENI SPONZOR NAJVEĆEG FESTIVALA ELEKTRONIČKE GLAZBE - ULTRA EUROPE 2022.

Svi putevi vode na Ultru!
CARWIZ HRVATSKA SLUŽBENI SPONZOR NAJVEĆEG FESTIVALA ELEKTRONIČKE GLAZBE - ULTRA EUROPE 2022.

Organizatori festivala ULTRA Europe službeno su potvrdili da se najveće, najiščekivanije i najvažnije međunarodno događanje u Hrvatskoj vraća u Split od 08. do 10. srpnja! Najsjajnija zvijezda hrvatske zabavne i glazbene industrije ponovno se vraća tamo gdje joj je i mjesto – na najljepšu ljetnu pozornicu, u samom srcu Dalmacije. 

Nakon dvije godine pauze uzrokovane koronavirusom, u Split se vraća festival ULTRA Europe, i to u izdanju s najmasivnijim line up-om do sada, kojeg među ostalim predvode Armin van BuurenMartin GarrixMarshmelloTiestoRiche HawtinSteve Aoki i Nina Kraviz!

Kao dio jedne velike ULTRA Worldwide obitelji, festival ULTRA Europe je već godinama u svijetu prepoznat kao vodeći Premiere Destination Music Festival. Ove godine održati će se osmo izdanje festivala koje nakon ludog trodnevnog  ULTRA Music Festival u Parku Mladeži nastavlja sa ULTRA Regatta party-em koja će se održati 11.07., ULTRA Europe beach te Resistance Hvar koji će se održati 12.07. i za kraj 13.07. ludi party Resistance Vis! 

I CARWIZ rent a car će ove godine ići putem ULTRE te će i sam biti dio najvećeg ljetnog događaja u Hrvatskoj!

"Zadovoljstvo mi je objaviti da je Carwiz Hrvatska službeni sponzor festivala ULTRA Europe, da stajemo uz ovako veliki svjetski brend, a posebno me raduje što smo napravili ovaj iskorak koji znači  jednu veliku suradnju s organizatorima festivala“, izjavio je COO Carwiz Hrvatske Borko Ribić nakon službenog potpisivanja ugovora.

Carwiz poslovnica u Zračnoj luci Split već sada postiže rekordne rezultate, za što i sam festival ima određenu zaslugu.  Posjetitelji festivala su  i naši klijenti,  to su uglavnom avio-gosti i zato smatramo da ovakva suradnja idealna za povećanje broja zadovoljnih korisnika kojima će Carwiz rent a car biti uvijek na raspolaganju.

Za sve posjetitelje festivala ponudit ćemo i promotivnu cijenu najma vozila.

Više o događaju možete pogledati na https://ultraeurope.com

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »