Carwiz Hrvatska ponosni dobitnik Traveler Review nagrade 2022.!

Poslovnica Carwiz Hrvatske na zagrebačkom aerodromu dobitnik je nagrade koju dodjeljuje Booking.com za izvrsnu uslugu i ugodna iskustva vožnje
Carwiz Hrvatska ponosni dobitnik Traveler Review nagrade 2022.!

Booking.com-ova nagrada Traveller Review Award posebno je važna jer je izravan rezultat recenzija putnika. Iz Carwiza poručuju kako su posebno ponosni na ovo priznanje jer ono predstavlja zadovoljstvo njihovih klijenata što im je u konačnici najvažnije. Ističu kako Carwiz brine o svim detaljima i potrebama vozača, stalno osluškujući i prilagođavajući ponudu svojim klijentima koji su očito prepoznali kontinuiranu predanost izvanrednoj usluzi rent-a-cara.

Dodijeljena nagrada temelji se na prosječnoj ocjeni korisnika odnosno svih recenzija objavljenih na Booking.com-u u periodu od 1. prosinca 2018. do 30. studenog 2021. godine.

Predsjednik i glavni izvršni direktor Booking.com-a Glenn Fogel čestitao je svim dobitnicima naglasivši kako iza svake nagrade stoji mnogo napornog rada, vizije, koordinacije i pažnje prema detaljima, a sve to bilo je posebno izazovno ostvariti s obzirom na globalnu pandemiju.

Čestitamo cijelom timu na čelu s voditeljem Odjela operative i flote Carwiz Hrvatska Matijom Jagurićem i voditeljicom poslovnica u Zagrebu Aneli Kadić.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »