CARWIZ Hrvatska će ove godine nastupiti na prestižnom sajmu u Londonu!

SAVE THE DATE!
CARWIZ Hrvatska će ove godine nastupiti na prestižnom sajmu u Londonu!

World Travel Market (WTM) London predstavlja trendove, izazove i inovacije te okuplja ključne članove iz industrije putovanja, a ove godine održat će se u ExCel Londonu od 7. do 9. studenog!

CARWIZ rent a car će Hrvatska će ove godine izlagati u sklopu CARWIZ štanda. Na vodećem svjetskom sajmu namijenjenom industriji putovanja, CARWIZ Hrvatska vas očekuje s mnoštvom novog sadržaja u International Hubu-u na štandu IH155 u sklopu CARWIZ International tima. WTM svake godine okuplja više od 5.000 izlagača iz 182. zemlje svijeta u Londonu, jedinstvenom događaju koji pruža priliku za istraživanje te uvođenje novih inovacija i poslovnih mogućnosti. 

Osim noviteta i novih kreativnih rješenja koje je CARWIZ Hrvatska implementirao u svoje poslovanje, na CARWIZ štandu posjetitelji će moći otkriti sve o uspješnosti poslovanja, novom poslovnom rješenju te sklapati poslovne dogovore, poznanstva i prikupljati vrijedne informacije od stručnjaka iz rent-a-car industrije.

Nastup na sajmu u Londonu vidimo kao priliku za razmjenu iskustva, uspostavljanje novih suradnji i kontakata, a predstavlja i početak pripreme za novu sezonu putovanja 2023.!

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »